Palatihan Avalanche di Kki Ski Center Kayseri Erciyes

latihan cig di kayseri erciyes ski Resort
latihan cig di kayseri erciyes ski Resort

Darurat Kedokteran Association Turki ku Erciyes di Kayseri guna nyieun kasadaran ngalawan avalanches Grup ngagawekeun Alam Kedokteran dilaksanakeun Pelatihan di Trainers.


Salila palatihan anu diayakeun di Kayseri Erciyes Mountain, tim 10 ahli ubar darurat darurat sareng akademisi dipasihkeun inpormasi teoritis sareng praktis ngeunaan kasadaran longsoran, pancegahan, pangabisa salamet di alam, prinsip milarian sareng nyalametkeun, teu dihaja hipotermia.

Manajer Kaséhatan Provinsi Kayseri Assoc. Dr Ali Ramazan Benli, Pupuhu Déwan Erciyes A.Ş. Murat Cahid Cıngı, Darurat Kedokteran Association Turki (EMAT) Pupuhu Prof. Dr Süleyman Türedi, Présidén Grup Pagawean TATD Alam Dosén. Gör Feridun Çelikmen, Kapala Rumah Sakit Kayseri State Uzm. Dr Boardsmail Altıntop's TATD Board Member Dr Bülent Erbil sareng Pembimbing anu ngahadiran.

Dina program éta, dimana latihan anu lega pikeun ubar alam dipasihkeun, inpormasi ogé dipasihkeun ngeunaan ukuran anu tiasa dilaksanakeun salami kagiatan milarian sareng nyalametkeun dina ngalontar samentawis dina prasarana samentawis karep anu kakeunaan ku gunung gunung / tur ski, Resort ski.

Feridun Çelikmen, palatih Grup Pagawean Alam TATD Alam, nyatakeun yén aranjeunna mutuskeun pikeun ngatur palatihan pikeun ningkatkeun kasadaran saatos korban di Uludağ sareng Van.

leungit di gunung dina usum tiris jeung meunang pembiayaan Steel nembe nyarios yén agenda "Turki salaku hiji Association Médis Darurat geus dikelompokeun hiji camp latihan di Kayseri. Ieu mangrupikeun pertama kalina urang gaduh kamp sapertos kitu. Kami ngamimitian pelatihan teoritis kamari sareng urang baris neraskeun kalayan latihan ayeuna. " cenahna.

İsmail Altıntop, salah sahiji pendiri Kapala Rumah Sakit Kayseri State sareng Grup Kerja Kedokteran Alam, nyatakeun yén aranjeunna bagja ngalaksanakeun kagiatan penting di Kayseri sareng Erciyes.

dijelaskeun yen Turki bakal dilatih 10 trainers ti sabudeureun Altintop, "tutorial ieu bakal ngadidik loba jalma di Turki. Aranjeunna bakal gaduh sagala jinis inpormasi di daérah ieu. Kajadian ieu anu mimiti, tapi urang percaya yén Erciyes bakal terus janten kagiatan ieu ti ayeuna. ” anjeunna nyarios.

Erciyes AŞ Ketua Direksi Murat Cahid Cıngı nekenkeun yén salah sahiji poin anu paling penting anu ditetepkeun dina Pusat Ski Erciyes nyaéta ukuran kaamanan.

Nyarios yén aranjeunna kabuka pikeun sagala jinis kagiatan latihan anu aya hubunganana sareng kaamanan bakal teras masihan pangrojong, Cıngı nyarios, "Salaku pusat ski anu pungkur dina sektor, kaamanan mangrupikeun kaamanan. Hijina gunung Erciyes dijieunna tanpa helm kaamanan bari ski di Turki. Kami henteu wareg dina nyandak seueur pancegahan ngeunaan kaamanan, sarta kami ogé nyobian mendakan pimpinan dina hal sapertos pencarian sareng nyalametkeun sareng pertolongan cemas pikeun nyetél precedent pikeun sadaya gunung kami pikeun masa depan. " dianggo babasan.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar