Alstom Pikeun Mésér Perusahaan Bombardier

mésér bombardier alstom
mésér bombardier alstom

Taun 2017, perusahaan Perancis Alstom parantos gagal pikeun ngagabung sareng raksasa industri Jerman Siemens AG. Nanging, Komisi Éropa nyegah ngahiji ieu diusulkeun dina taun 2019. Dinten ayeuna, dumasar kana béja ti perusahaan Alstom, raksasa karéta Perancis Alstom SA nyaéta Bombardier Inc. ngadamel perjanjian awal pikeun perusahaan rél pikeun $ 7 miliar mésér. Alstom anu berpusat di Paris bakal nyieun pameseran ieu kalayan artos sareng transfer saham.


Perencanaan anu direncanakeun nyaéta usaha terakhir Alstom pikeun ngabungkeun pasukan sareng pesaing pikeun skala kalayan ningkatkeun prospek persaingan ti CRRC, supplier kareta panggedéna di China.

Persetujuan bakal dilakukeun resmi minggu ieu

Raksasa pensiun Quebec Caisse de dépôt et panempatan, anu gaduh 32,5% stake dina bagian manufaktur karéta Bombardier. Caisse satuju pikeun ngajual bagéan tina dépôt et panempatan ka Alstom sareng mésér stake minoritas na.

Bombardier kakurangan tina masalah produksi sareng telat pesenan dina unit karéta inti. Bombardier, anu bisnisna parantos dikontrak anu signifikan, parantos ngagaduhan beban hutang langkung ti $ 1,5 milyar kanggo taun payun kusabab naekna biaya dina sababaraha unit penerbangan. Taun ka tukang, sapuk kanggo ngajual rupa-rupa bagean, kalebet maskapai komérsial, unit turboprop sareng aerostruktur.

Sababaraha minggu ka tukang, kusabab prihatin yén rundingan ngajual paméran karéta ka Alstom parantos ngirangan, rundingan penjualan mimitian ngajual pamisahan jet bisnis ka Textron Inc. Saatos réngsé perjanjian sareng Alstom, hungkul sareng Textron diperkirakeun ditangkep.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar