Maling Gagak Ngagunakeun Duit di Marmaray Kasebut dina Kaméra

gagak anu ngagaduhan artos artos wanoja anu ngasongkeun kartu on marmaray
gagak anu ngagaduhan artos artos wanoja anu ngasongkeun kartu on marmaray

Di Marmaray, gagak anu ngagentos ka awéwé anu hoyong mikeun artos dina kartu anjeunna salempang artosna. Ngaganggu artos gagak sareng upaya warga pikeun nyekel gagak kasebut dibayangkeun dina kaméra.


Di Marmaray, aya wanoja ngadeukeutan mesin pikeun muka artos dina kartuna. Samentara éta, gagak ngadeukeutan éta awéwé. Gagak, anu nyandak artos awéwé, ngungsi. Warga ngusahakeun gagak gagak anu nempatkeunna dina bagian séjén stasion. Sakedap nalika gagak nyandak artos sareng warga warga diudag, éta dibayangkeun dina kaméra.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar