EGO General General Alkaş patepang sareng mahasiswa anu nyiapkeun proyék dina Sistem Rail

manajer umum ego patepang sareng mahasiswa anu nyusun proyék dina sistem rel alkas
manajer umum ego patepang sareng mahasiswa anu nyusun proyék dina sistem rel alkas

Mahasiswa Jurusan Teknik Mesin METU Çağatay Özmen, anu ngahontal Walikota Metropolitan Ankara Mansur Yavaş via e-mail, nyatakeun yén anjeunna hoyong ngabagikeun proyék-proyék ngeunaan metro sareng rél api anu anjeunna disiapkeun sareng sobatna Faruk Uçar, anu diajar di Departemén Mesin Metropolitan di Universitas Erciyes.


Aturan panyauran para mahasiswa, Walikota Yavaş parantos maréntahkeun Diréktur Jéndral EGO kanggo ngadangukeun proyék éta. Manajer Umum Nihat Alkaş ngajak diri ku ngahubungi murid.

Ngadengekeun proyék "Platform Door Security System", anu dilarapkeun pikeun sistem karéta api bawah tanah sareng rél siswa, Alkaş nyatakeun yén anjeunna yakin yén para pamuda urang anu bakal ngandelkeun masa depan urang bakal nyentuh pangwangunan nagara sareng proyék-proyék anu diproduksi. Ngomongna yén anjeunna mikacinta barudak ngora sareng bangga pisan, Alkaş nyarios, "masa depan anjeun, beuki ngahasilkeun anjeun, langkung suksés anjeun, anu langkung saé anjeun ngabdi nagara urang." Manajer Umum EGO Nihat Alkaş nyatakeun yén anjeunna resep pendak sareng mahasiswa sareng nyarios bakal neraskeun diskusi proyék-proyék na.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar