Pangatur Umum Anyar ka Perusahaan Metro Istanbul

mangrupikeun metro énggal ka perusahaan istanbul
mangrupikeun metro énggal ka perusahaan istanbul

Özgür Soy parantos diangkat janten manajer umum perusahaan dumasar kana tugas anyar anu ditangtukeun dina akun média sosial Metro Istanbul, ngahubungkeun ka Istanbul Metropolitan Munisipalitas.


Dina pernyataan anu dilakukeun ku perusahaan, “Mr. "Wilujeng sumping ka kulawarga Metro Istanbul," saur Özgür Soy, sareng kami miharep anjeun suksés dina jabatan énggal na. "

Saha Özgür Soy?

Özgür Soy lahir dina taun 1970. Saatos pendidikan di SMA SMA Jerman, anjeunna nampi Gelang Téknik Mesin di Boğaziçi University sareng nyekel Master of Business Administration (MBA) ti INSEAD. Anjeunna réngsé Program Certificate Management Port sareng beasiswa ti Pamaréntah Singapura dina Program Program Sabilulungan Singapura. Anjeunna tetep dina tesis PhD di Universitas Téknik Istanbul.

Özgür Soy, anu parantos nyambut damel di manajemén perusahaan sapertos Kumport, Procter & Gamble, DHL, Schneider Electric, Arçelik, Borusan Logistics, Trenkwalder; Yeditepe Universitas sarta masihan UU International Kursus Logistik Manajemén, Turki geus milu jadi spiker a di loba konferensi di Éropa sarta Wétan Tengah.

Özgür Soy, anu ditunjuk minangka Metropolitan Munisipalitas Istanbul Metropolitan munisipalitas tanggal 13 Pebruari 2020, ngagaduhan 2 murangkalih sareng nyarios basa Inggris sareng Jerman béntés.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar