Melbourne Ngoperasikeun Tramway

garis trem melbourne dioperasikeun nganggo tanaga surya
garis trem melbourne dioperasikeun nganggo tanaga surya

Melbourne, ibukota nagara Victoria, anu kagungan gelar salaku kota panggedéna kadua di Australia, mimiti ngoperasikeun sadaya jaringan trem di kota kalayan énergi surya.


Neoen Numurkah Solar Power Plant, dibuka sacara resmi minggu kamari, ngahasilkeun persen énergi énérgi anu 100 pikeun ngoperasikeun jaringan trem trem gedé di kota. Fasilitas ieu diwangun pikeun nyayogikeun 255 rébu jam megawatt listrik ka grid énergi nasional unggal taun. Proyék ieu dibiayaan ku Perusahaan Trolley Solar Partai Buruh Australia.

Hatur nuhun kana proyék ieu, warga kota Melbourne bakal ngagaduhan wadahna langkung bersih sareng konsép anu langkung saé. Émisi karbon dikurangan ku pabrik listrik tanaga surya anyar anu diwangun kalayan ngaleupaskeun 750 rébu mobil tina jalan atanapi penanaman sakitar 390 rébu tangkal. Victoria, ibukota Melbourne, parantos nyetél targét énergi anu tiasa dianyari ku 2025 persén ku 40 sareng 2030 persén ku 50. Proyék tanaga surya ieu dianggap salaku langkah penting anu dipikabutuh ku akal ieu.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar