Kamentrian Pertanian sareng Kehutanan pikeun Ngolah Pilot sareng Machinists

menteri tatanén sareng perhutanan bakal nyéwa pilot sareng mesin
menteri tatanén sareng perhutanan bakal nyéwa pilot sareng mesin

Hiji pilot anu dikontrak sareng mékanik kendali pangropéa pesawat bakal dibawa ka Direktorat Umum Kehutanan (OGM) ti Kementerian Pertanian sareng Kehutanan.


Nurutkeun kana pengumuman Diréktur Umum Kehutanan (OGM) Kamentrian Pertanian sareng Kehutanan anu dipedar dina Warta resmi, aplikasi kanggo ngarékam 1 pilot sareng 1 machinist bakal dilakukeun ka OGM Forest Fire Fighting Department Aviation Branch Directorate pribadi atanapi ku mail. Aplikasi ieu tiasa dilakukeun ti 17:09.00 dina 21 Pebruari ka 16.00:XNUMX dina XNUMX Pebruari.

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar