The Machinist of Kargo Karéta Dilaksanakeun dina Batu Diperyogikeun di Mersin

Tukang kapal karéta api anu kaserang dina batu di Mersin anu parah
Tukang kapal karéta api anu kaserang dina batu di Mersin anu parah

Machinist tina Karéta Gagang Dilaksanakeun di Batu Diperyogikeun di Mersin; Nalika karéta angkutan perjalanan anu angkat ka Adana sareng kargo anu dibela ti Mersin dugi ka lebet tingkat, éta hujan. Di kota Tarsus, mékanik karéta, anu kakeunaan hujan batu dina tingkat nyebrang, parah.


Gazipaşa Neighborhood Di deukeut tingkat nyebrang Yeni Hal, karéta angkutan kapal pesiar ka Adana kalayan beban anu katampi ti Mersin dibawa ka hujan batu nalika dugi ka tingkat panyebutan.

Batu-batu anu dialungkeun pencét sirah anjeun pikeun supir karéta pindah, Kadir O. Kadir Ö. dibawa karéta ka stasion Tarsus. Kadin Machir Ö. dibawa ti dieu ku tim 112 sareng dibawa ka Rumah Sakit Tarsus State. Tim anu ngagabung ka Jurusan Polres Tarsus ngaluncurkeun teang sareng panalungtikan pikeun jalma-jalma anu ngalungkeun batu dina karéta.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar