Imah Karéta Bodas Kenangan Atatürk

White Train Ngaganti Memoir Atatürk
White Train Ngaganti Memoir Atatürk

Hiji-hijina karéta Korét Bodas, anu Atatürkâ € ™ dianggo antara taun (1935-1938), mangrupikeun hiji-hijina conto tina Sél Bodas, Residen Atatürk sareng Railway dina Patempuran Ankara Garda. Éta nunjukkeun di gigireun Muzesiâ € di 1964. Kamentrian Kabudayaan sareng Tugu sareng Musieum kadaptar salaku 'aset wajib' pikeun dijagaan ku 'Ataturk' taun 1991.

Spésifikasi Téknis Beyaz Vagonâ € ™

  • Beurat: 46.3 ton
  • Panjang: 14.8 m.
  • Produsén: LHV Linke Hofmann-Werke, Breslau, 1935

Gerbong anu digunakeun ku Atatürk dina sadaya perjalanan nagara-Na antara taun 1935-1938 ogé tos seueur salaku "host unda on lalampahan na panungtungan.

Dina tanggal 19 Nopémber 1938, dinten Saptu dicandak ti Istana DolmabahÃe Atatürkât sareng disimpen di Yavuz ZÄ ± rhlÄ di Sarayburnu. Ngantosan dina mit ° zmitâ € ™ ditunda tabel tengah dina gerbong ieu "White Train" ku karéta. Éta 20.23. Dina periphery awak, anjeunna nyangkep genep obor sareng mimiti nonton, sareng genep petugas nangtung kalayan hormat. Nalika band na nuju tunggara, bandana angkat ka Ankara antara duka urang anu kumpul di stasion karéta tabuh 20.32.

Karéta ka Ankara 20 Nopémber 1938 anjog ka Minggu dina 10.04. Önönü, wawakil, prajurit, pulisi, aparat, mahasiswa sareng masyarakat anu nungguan di stasion. Coffin Ata urang dicandak tina jandela gerbong anu di 10.26 sareng ditempatkeun dina mariem anu ngantosan di payuneun eksiyon steering Gedong etti kawentar dimana anjeunna parantos asup Perang Kamerdikaan, anjeunna wilujeung sareng pamitan na na na ngawitan lalampahan na pamungkas na "White Train".

Kareta Bodas Bodas

  • pawon
  • Jamban / Suite toilét
  • Komponén hansip / Suite
  • Kompartemen awewe
  • kamar mandi
  • Pangkolotna Atatürkâ
  • nunjukkeun
  • Sésana diwangun ku bagéanna.

Publikasi lengkep ngeunaan ciri komposisi White Train anu dilakukeun di Jerman di 1935 pikeun perjalanan doméstik Atatürkâk kami. lmamä aytam ± ± r. Kalayan arah téknis tina kereta api ieu, urang nganggap yén kawajiban nampilkeun kenangan-kenangan babaturan urang dina waktos kaanggotaan.

White Train diwangun ku 9 gerbong. Ieu mangrupikeun aula Atatürkâ € ™ s Dining and Beds, aula pikeun Présidén, Sekretaris Jenderal, sareng dua Restourants pikeun kasohor pamaréntahan anu diundang, Restourant, sareng ogé dua II. Éta kalebet gerbong sareng posisi 4-gandar.

Panjang lima hall munggaran nyaéta 21, sedengkeun anu sanésna aya 19.6 méter. Balé gerbong anu tangtu tunduk kana kaayaan jaman ayeuna, anu dilengkepan fasilitas paling modern sareng téknis. Masing-masing sistem kareta Görlitz pas kana kabebot beurat, dilengkepan nabrak-jinis érœrdinger, leungeun sareng hawa.

Aya pantona ngawangun balkon dina tungtung tungtung kamar Atatürkâ. Jandéla karéta api dijaga lega pisan supados lingkungan tiasa katingali dina pandangan anu nyaman sareng panorama. Di hiji sisi, sanaos aya panto pikeun gerbong dina mobil anu salajengna, sanés ngejat sapertos anu sanés-sanés. Léngkah tangga tina gerbong na tiasa dirangkep.

Tembok jero balai ditutupan ku kalapa Kaukasia, kana siling aya kayu samuara. Aya ogé méja katutupan ebony, korsi nu ageung kalayan korsi anu ditutupan ku epengle, sareng korsi anu langkung alit. Jandéla jandela mangrupikeun antawisna garis kandel kandel (Akilla) taffeta. Aya radio di aula, dua toko listrik, sensasi jajan sareng telepon.

Anu pangkeng dina tungtung kamar pangkeng aya ranjang anu ageung, témbokna ros sareng warna ros ros, sareng silingna ditutupan ebony. Deui, aya korsi anu aya tisu toilét sareng eunteung di jero nalika éta dibuka, anu ogé tiasa dianggo salaku méja tulisan. Sadaya bagian tambang anu disalut.

Ventilasi gerbong (Wendler) dijalankeun ku alat panyedapan hawa. Sanaos gerbong dihubungkeun sareng pamasangan karéta api karéta api, éta ogé dilengkepan ku jalan dipanaskeun ku alat panuang cai panas. Alat listrik didamel ku dua arus sareng disayogikeun ku dinamika, aya buta buta kayu Venetian anu ditutupan di windowsna pikeun nyegah lalur sareng serangga anu sami ti saprak asup.

Balé makan anu panjangna 8 meter. Aya ogé dua wardrobes, satengah sareng kompartemen lengkep sareng jamban. Tembokna diwangun tina palisander, ebony siling, témbok papakéan téh ek, deui ebony, témbok kompartemen opat jalma nyaéta mahoni, témbok dina kompartemen leutik anu mabok-mahoni, panto dicét bodas.

Nalika dibuka pinuh, méja makan ageung-jarak 5 meter, dua korsi ageung, ieu dikurilingan ku korsi 16-alit anu ditutupan ku biru, dimana radio ogé hopper. Dina hiji pojok aula, parasmanan cocog pikeun awak éta sami sareng ranjang anu dilengkepan.

Aya 4 sofas, komi sareng kompartemen tanaga asisten anu sami, jamban sareng kamar mandi, ogé aya pantri dina Sekretaris sareng Wagon. Goah dipisah ti rak sareng ngagaduhan kulkas. Aya kompartemen sink, imah usum panas, sareng aula leutik dina gerbong.

Salah sahiji gerbong dina gedong ngagaduhan gedong alit, sareng anu sanés ngagaduhan barang sare. Kamar makan aya dua bagian. Aya tilu tabel opat méja disisi dapur, dua jajar pikeun dua jalma di ruang makan ageung sareng 24 méja pikeun opat jalma. Dua gerbong sabeulah gaduh 8 kompartemen anu ditutupan kulit. Dua sofas unggal kompartemen bakal ngabentuk opat kotak nalika undur-undur dihapus wengi. Gerbang ieu, anu ogé gaduh toilét, dipanaskeun ku sofa nalika aranjeunna aya dina gerbong. Kabéh gerbong dicét dina biru laut biru tua sareng bodas nepi ka siling luar sapanjang handapeun jandela. Sawatara gerbong ngagaduhan kabel antena radio dina titisan.

White Train ngaléngkah ti Ankara, staf Ankara, ti HaydarpaŸaâ dibawa ku staf HaydarpaŸa, dimana waé angkat ka nagara, ngajadikeun staf anu sami dina gudang, stok beureum sareng pangropéa di pusat gudang. ngan mesin dirobih. Karéta ieu pasti bakal naekeun, sakapeung bakal aya karéta khusus anu dikirim salaku pilot. Sakabeh staf karéta ngalaman, prihatin, dipilih ti anu parantos suksés dina tugasna, para insinyur dina lokomotifna séhat kalayan sarung tangan bodas nalika asup ka stasiun karéta. rlarä ± subjected € |

Ieu lokomotif, damel bareng-leres pisan, nganggo bersih-bersih pisan, dijaga, bagéan tambang konéng, sareng seueur kareta Cer di daérahna. staf kontrol mah boro bakal kaluar tina marquise. Dina treler karéta api ieu, aya V, I sareng II Inspektur, Telegraph sareng Telepon Telepon sareng sadaya bahan, sareng tim perbaikan moal nyusahkeun kantongna. Orde Umum 501 dilarapkeun dina kursus karéta, éta dibukaan ku nyemprot lilin disegel tina amplop dina bulan éta, disumputkeun dina peti tina stasiun sareng stasion, sandi Saha anu terang kecap sandi, upami alim, peryogi bantosan, bawa langkung caket kana karéta, sareng dahan cabang mawa beureum dina panangan kénca.

Deui-deui, di daérah karéta api ieu, Patugas Pamariksaan Train, Bagian Kedokteran, Kepala Inspektur ti departemén aktif, Kepala Inspektur jasa aktip, telegraf mobile sareng dada telepon sayogi. ± r dijaga. Stasion dibersihkeun kalayan perawatan khusus sababaraha dinten ka pengker, kumpul di platform stasion kalayan harepan sareng semangat pikeun ningali jalma-jalma di sekitar Atatürkâ € ™ wengi kalayan lampu mewah di tangan maranéhna Kusabab jalur sareng lintasan, gendarm lokal, pulisi di kota-kota ngajaga lingkungan dikendali.

Pikeun dinten éta, gubernur, bupati kabupaten, komando sareng Gubernur kota, sub-gubernur, kotamadya, organisasi anu sami di desa sareng sub-distrik jeketatay, frock, redingot atanapi lawon hideung. aranjeunna nyumpingan karéta kalayan baju anyar tina ban karét, gedong stasion dilengkepan bendera, lampion angkatan laut dina wengi, upami Atatük badé ka darat di kota éta, éta bakal dilakukeun ku sagala rupa kameunangan ka parapatan, parapatan. bagja, kabungahan sumanget pikeun sadayana.

Fitur séjén pikeun période na; Ti gubernurna ka komandan na, nepi ka anu paling sederhana, anjeunna ngombékeun dina ngahijikeun Perang Kamerdekaan dina paréntah ATATRAK, dina sababaraha dinten. Ieu mangrupikeun medali iteuk korok beureum. Ayeuna, kusabab jalma-jalma ieu turun tina waktos, aranjeunna sering jarang dina dinten nasional.

Di asrama Atatürk urang, anjeunna ngadamel perjalanan terakhir ti Ankara dina 12.11.1937: 17 dinten 50: 21.11.1937â ka White Trainâ € ™, Kayseri â € "Sivas â €" DiyarbakÄ ± r â € El ElazÄ ± ÄŸ â € “Malatya â €“ Aranjeunna angkat ka Adana sareng Mersin, ngalangkungan Konya ka wengi kalayan angkat ka Afyon, kalayan cicing di salami sajam, dina 23 ”ti Eskişehir. Aranjeunna dilahirkeun di Ankara tabuh 30: XNUMXâ €

A. Lütfi Balamir, (Pengawas TCDD pensiunan)

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar