Ekspedisi Mobil Uludağ Bakal Gugah Deui

Uludag Kabel Mobil Bakal Ngawitan Deui
Uludag Kabel Mobil Bakal Ngawitan Deui

Bursa Teleferik AŞ ngumumkeun yén perjalanan bakal balik deui jam 14.30 nalika angin normal deui.


Parantos diumumkeun yén mobil kabel, anu nyayogikeun transportasi alternatif antara pusat kota Bursa sareng Uludağ, bakal dipasang deui saprak énjing kusabab panurunan dina pangaruh angin.

Dina pernyataan anu dilakukeun ku Bursa Teleferik AŞ, "fasilitas kami bakal dibuka tabuh 14.30:XNUMX kusabab angin balik normal."


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar