Murid Bilgi Evi Gaduh Kasenangan di Pusat Ski Karacadağ

murid diyarbakirli ngiringan karacadag di pusat ski
murid diyarbakirli ngiringan karacadag di pusat ski

Diyarbakır Munisipal Metropolitan ngayakeun kagiatan di Pusat Ski Karacadağ sareng mahasiswa sareng guru anu dilatih dina jero Rumah Bilgi.


Diréktur Metropolitan Diyarbakır Metropolitan Diréktur Pemuda sareng Olahraga Layanan ngayakeun kagiatan di Pusat Ski Karacadağ di Şiverurfa, di Siverek, kanggo ningkatkeun moral, motivasi sareng keterampilan sosial murid anu diajar di Gedong Inpormasi. Murid-murid ogé milu kana kagiatan éta, dimana kulawarga-kulawarga milu aub, teras ngaraosan ski salju sareng maén salju. Kaos tiasa disebarkeun ka murid anu ngagaduhan waktos anu pikaresepeun pisan sareng tuangeun.

Dina kagiatan éta, anu disusun pikeun ningkatkeun moral sareng motivasi murid, angkatan murangkalih disayogikeun ku kendaraan angkutan Diyarbakır Munisipal Metropolitan. Siswa anu dididik di Gedong Bilgi ngagaduhan kasempetan kanggo nyéépkeun dinten anu saé ku tekenan berkat kagiatan éta. Kolotna ngahatur nuhun ka Gubernur urang sareng Walikota Metropolitan V. Hasan Basri Güzeloğlu sareng para staf pikeun organisasi sareng perhatian anu deukeut ka barudak.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar