Musisi Steamboat Dipilih

musisi steamer dipilih
musisi steamer dipilih

Kotamadya Metropolitan Istanbul (IMM) City Lines Inc. milih musisi féri. City Lines, anu angkat ka énggal kanggo ngadamel prestasi musik anu langkung saé langkung saé, nyiptakeun juri pikeun ngaidentifikasi musisi steamer. Juri anu diwangun ku lima urang bakal ngabiayaan aplikasi anu dilakukeun dina méja Bodas sareng milih 'Steamer Musicians' anu anyar.

PULANG SAHA TU NU DENGAN KOMPUTES


Musisi anu ngalamar kanggo nyiptakeun musik dina féri bakal muncul sateuacan juri Salasa 18 Pebruari 2020. Grup mimiti 32 musisi dimimitian ti 10.00 Anyar Kadıköy Anjeunna bakal kadenge ku juri di balé pelatihan di Pelabuhan Ferry (Karaköy-Eminönü Pier). Şehir Hatları A.Ş. Juri, kalebet Petugas Administratif sareng Sosial sareng Koordinator Musik Steamboat Tunç Baydar, bakal ngabiayaan pagelaran musisi kasebut. Anu kapilih bakal ngiringan musisi steamer.

Juri anu sami bakal ngadangukeun para musisi anu dilakukeun dina féri dina 24 Pebruari. Bakal diteruskeun pendak sareng penumpang.

Calon musisi kukus anu séjén anu diterapkeun dina Méja Bodas bakal muncul sateuacan juri bulan payun.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar