Tender Prequalification Mersin Metro Ditunda 20 dinten

myrtle metro sapuluh tenders kualifikasi ditunda sababaraha dinten
myrtle metro sapuluh tenders kualifikasi ditunda sababaraha dinten

Tuntas awal pikeun fase kualifikasi awal Matein Mersin Metropolitan Munisipalitas Pengangkutan pikeun LRT Metro Line Construction and Electromechanical Systems antara Mersin TCDD Station - Mezitli, sareng ngayakeun Angkutan Metro. 2019/714553 / éta 27.


Sakumaha dipikanyaho, beurat nagara Jauh sareng ka Wétan di pasar konstruksi dunya langkung ti 50 persén. Dina kontéks ieu, kusabab larangan perjalanan sareng pagawéan kusabab virus CORONA / COVID-19, anu lumangsung di nagara Jauh sareng Dekat Wétan, utamina di China, sareng parantos efektif di dunya, deadline pre-kualifikasi mangrupikeun 20 dinten kanggo nyiptakeun lingkungan anu kompetitif. Ieu diputuskeun tunda pikeun sababaraha waktos.

Mersin Metro pikeun Konstruksi sareng Pembelian Tés Kendaraan Klik di dieu



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar