Ngabagikeun Aturan Kahadean di Metro ti Ankara Metropolitan

ngabagi aturan budi bahasa di metro ti ankara buyuksehir
ngabagi aturan budi bahasa di metro ti ankara buyuksehir

Perbandaran Metropolitan Ankara, pidéo anu anjeunna disiapkeun dina "aturan kahadean dina subway" tina akun twitter resmi na, "Urang bakal resep pisan yén jalma-jalma sareng acara anu anjeun tonton dina video ieu sacara lengkep fiksi. "Kahadean pikeun urang sadayana."



Milarian Berita Railway

1 Comment

  1. metroda dolmuşta otobüsde =yaşlı hamile özürlü ve hastalara yer vermeyen gençler Hz ademin torunları değil..maymunun….

koméntar