Penerbangan Karéta Marmaray Bakal ningkat

nomer karéta marmaray bakal ningkat
nomer karéta marmaray bakal ningkat

Ekspedisi bakal ningkat di Marmaray kusabab paménta anu luhur. Pertingkatan munggaran nyaéta antara Maltepe sareng Zeytinburnu. Kusabab jumlah panumpang anu ageung, rencanana kanggo ningkatkeun kapal dina Marmaray. Targét anu pertama pikeun Kementerian Pengangkutan sareng Infrastruktur sareng TCDD Tasimacilik nyaéta ningkatkeun jumlah penerbangan antara Maltepe sareng Zeytinburnu.


Numutkeun béja Olcay Aydilek ti Habertürk, diperkirakeun kanggo nambihan jumlah karéta di Marmaray, anu sumping ka agenda éta sareng 35 persen persen dina awal minggu. TCDD Tasimacilik parantos badé nambihan jumlah sareng frekuensi karéta antara garis Maltepe sareng Zeytinburnu, dimana kapadetanna pangluhurna. Numutkeun rencana anu anyar, karéta bakal dugi unggal 15 menit sanés 8 menit. Dua titik di Marmaray, dimana paménta panumpang sareng mobilisasi antara Maltepe sareng Zeytinburnu paling umum. Panumpang teu tiasa naék karéta ti waktos ka waktos. Anjeunna kedah ngantosan karéta kadua.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar