Ombudsman: 'Beubeur Kursi Henteu Ngahindarkeun Kareta Hurt.

ombudsman henteu ngalindungan sabuk korsi dina karéta gancang
ombudsman henteu ngalindungan sabuk korsi dina karéta gancang

The Ombudsman nalungtik naha atanapi henteu sabuk korsi tiasa dianggo dina karéta laju kalayan pamundut ti warga. Dina laporan anu disiapkeun, nyatakeun yén pangaruh beubeur korsi bakal langkung parah dina kacilakaan anu lumangsung dina kecepatan tinggi sapertos 255 km per jam.


Dina laporan 2019 anu diserahkeun ka Parlemén ku Ombudsman, dina panalungtikan ngeunaan paménta beubeur, "Upami kacilakaan utama, ningkatkeun kasalametan panumpang dina kacilakaan karéta, tinimbang ngagem sabuk korsi, utamina ngagem kana paniliti anu dilaksanakeun, dimana para panumpang langkung rentan kana tatu sareng teu tiasa lolos bahaya. Disimpulkeun yén desain korsi dimekarkeun pikeun perusahaan langkung efektif ”.

"Mimiti, nya éta pikeun nyegah kacilakaan"

Numutkeun béja Turan Yılmaz ti Hürriyet; ”Panitia ahli 3 jalma ditugaskeun ku Ombudsman nyatakeun yén nyandak pancegahan pikeun nyegah kacilakaan langkung penting tibatan nerapkeun sabuk korsi kalayan kecepatan luhur. Delegasi ngaevaluasi yén "Ku ngalengkepan kendaraan rél sareng jalur kalayan kaamanan lengkep, sinyal jeung sistem kontrol, laju kacilakaan bakal turun ka ampir nol tingkat sareng ieu bakal nyéépkeun diskusi aplikasi kalayan resiko anu tinggi ogé uih deui pikeun kasalametan panumpang". Dina laporan Ombudsman, sadaya pamanggihan ieu nunjukkeun sareng nyarios:

"Nya parah"

"Teu pisan-pisan yén sistem anu nyepetkeun awak manusa ka korsi, sapertos beubeur kursi dina kendaraan berkelajuan tinggi, bakal manfaatkeun panumpangna, sareng dina kacilakaan anu lumangsung dina kecepatan luhur sapertos 255 km per jam, pangaruh sabuk korsi bakal parah, saba kitu, dina karéta gancang. Nalika ningali kanyataan éta rada ngarusak, henteu mungkin pikeun mendakan palanggaran kana panolakan pamundut ku administrasi anu relevan pikeun nempatkeun sabuk korsi dina karéta sareng karéta-laju.

Rekomendasi korsi anu awet

Dina laporan Ombudsman, sababaraha kamajuan parantos dilakukeun ka pedalaman pikeun mastikeun kasalametan panumpang, sareng negeskeun yén langkah-langkah kedah dilaksanakeun pikeun ngaminimalkeun karusakan panumpang dina gerbong dina momen tabrakan sareng ngontrol kendang énergi kinétik sacara rutin. ”Kacatet. Ombudsman ogé mutuskeun pikeun mamatahan TCDD ngeunaan masalah ieu.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar