Otoritas ka JPMorgan pikeun Osmangazi Bridge sareng Gebze İzmir Motorway Stock Sales

otoritas jpmorgana pikeun jembatan osmangazi sareng gebze izmir jalan tol pangéngingkeun
otoritas jpmorgana pikeun jembatan osmangazi sareng gebze izmir jalan tol pangéngingkeun

Otoyol Yatırım AŞ, anu ngalaksanakeun operasi jalan raya Gebze-İzmir, anu sacara lega dibahas, kalayan biaya biaya perjalanan antara Istanbul sareng Izmir pikeun mobil nalika parantos dibuka, otorisasi salaku konsultan pikeun bank investasi internasional JPMorgan.


Informasi ngeunaan otorisasi dicandak tina opat sumber anu caket sareng subjekna.

Turki, salah sahiji proyek infrastruktur panggedena kaasup sasak Osmangazi Gebze-Izmir raya lembut Nurol Dina April 2009, Özaltın, Makyol, Astaldi tur meunang Gocay konsorsium pausahaan.

Proyék, anu ngagaduhan biaya investasi total 7.3 miliar dollar, dibiayaan ku pinjaman hutang 4.96 miliar dollar, ékuénsi 1.5 milyar dolar sareng 800 juta dolar panghasilan operasi awal.

Sumber anu gaduh pangaweruh langsung ngeunaan subjek nyatakeun yén pembeli poténsial bakal ngaevaluasi saatos otorisasi JPMorgan, "Sabaraha penjualan saham bakal beda-beda gumantung kana pembeli, harga sareng minat."

JPMorgan henteu masihan koméntar kana masalah éta, sedengkeun Otoyol AŞ henteu nampi jawaban dina waktos nyerat warta kasebut.

Astaldi Italia, anu ngagaduhan pangsaéna kirang ti 19 persén dina proyek éta, diisytikeunkeun ku concordat ku parah kapangaruhan ku turunna industri konstruksi Italia. Dina kontéks ieu, ku ayana di Turki nu Astaldi taun panungtungan di Istanbul dina tungtung sasak katilu sempet sapuk pikeun ngajual 33 persén stake dina pasangan Turki.

Sedengkeun Otoyol Yatırım A.Ş. kagungan 26.98 persén Nurol İnşaat sareng Özaltın, Astaldi kagungan 18.86 persen sareng Göçay kagungan 0.2 persen.

Ieu diumumkeun dina awal taun ka tukang anu usaha dilakukeun pikeun nangtoskeun nilai jalan tol Gebze-İzmir sareng milih konsultan pikeun tekad pikeun pembeli poténsial.

YAVUZ SULTAN SELİM JATUAN KEPADA TUTUP

Kalayan dana anu diciptakeun ku Genep perusahaan Cina dina bulan Désémber, éta dibayangkeun dina pers, dimana éta bakal mésér 51% tina Jambatan Bosporus Katilu sareng Jalan tol Marmara Kalér. Perusahaan anu ditaroskeun nyaéta: Merchants Expressway, CMU, Zheijiang Expressway, Jiangsu Expressway, Sichuan Expressway and Anhui Expressway.

688.5 JUTA DOLLARS

Anggota konsorsium bakal ngiringan $ 688.5 juta kanggo gawé babarengan. Mitra pangbadagna dina proyék kasebut nyaéta China Merchants Expressway sareng pangsa 31 persén. CMU kalayan 20 porsi persén, Zhejiang sareng Jiangsu Expressway kalayan 17.5 persén, Sichuan Expressway kalayan 7 persén sareng Anhui Expressway kalayan 7 persen.

3 miliar dollar

Lebar Jambatan Yavuz Sultan Selim, anu jangkungna menara 322 méter, nyaéta 59 méter. Jambatan kasebut gaduh jarak 1.408 meter sareng total panjangna nyaéta 2 rébu 164 meter. Biaya investasina 3 milyar dolar. Jambatan Yavuz Sultan Selim kagungan poéan 135 rébu jaminan garansi dina poean. (Reuters)



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar