Pabrik Mobil Doméstik pikeun Mimitian Produksi Massa taun 2021

pabrik mobil doméstik ogé bakal aya dina produksi serial
pabrik mobil doméstik ogé bakal aya dina produksi serial

Menteri TRNC Buruh sareng Kaamanan Sosial Faiz Sucuoğlu ngadatangan pabrik dimana Günsel, mobil listrik domestik munggaran nagara, bakal ngahasilkeun, sareng Dr Anjeunna nampi inpormasi ti İrfan Günsel ngeunaan anu nalungtik.


Numutkeun inpormasi anu disayogikeun ku Kamentrian, İrfan Günsel ngajelaskeun yén produksi B10, anu dibentuk ku ngagabungkeun leuwih ti 9 rébu potongan sareng insinyur sorangan, bakal ngamimitian taun 2021 di pabrik, anu investasina dibiayaan ku sumberana nyalira, sareng yén kapasitas produksi na bakal ngamimitian sareng 2021 kandaraan per taun dina taun 2. Anjeunna ngungkabkeun yén éta rencanana ngahontal 2025 rébu kendaraan taunan di 20.

Sucuoğlu nyarios, "Inpormasi anu kami tampa nunjukkeun yén masalah anu penting ogé anu padamelan anu bakal dilakukeun ku pabrik mobil domestik bakal janten padamelan anu bakal dipayunikeun ka produsén industri otomotif. Kami ogé diajar yén protokol gawé bareng parantos ditandatanganan sareng 28 perusahaan ti 800 nagara pikeun produksi patempatan anu dirarancang ku insinyur. Kalayan ngamimitian produksi massal, rundingan diayakeun sareng supplier pikeun ngahasilkeun bagéan-bagian anu nyetél mobil ieu ka nagara urang. Panalitiannana nunjukkeun yén bareng sareng fasilitas produksi anu bakal dianggo dina produksi sareng didirikeun di nagara urang pikeun produksi bagian otomatis, rébuan jalma ngora bakal ngagaduhan kasempetan damel salaku insinyur sareng teknisi, anu bakal nyegah solokan otak ”. ungkapan anu dianggo.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar