Karéta sareng Beus Bumi di Pakistan 20 Mati, 55 Gangguan

tukang ngalatih sareng tukang bus beus di Pakistan
tukang ngalatih sareng tukang bus beus di Pakistan

Kolamér sareng Beus Beusik di Pakistan 20 Mati, 55 Gangguan; Diumumkeun yén 20 urang maot sareng 55 urang ruksak dina kacilakaan anu kajantenan tabrakan karéta panumpang sareng beus di kota Kandhra, Sukkur, Pakistan.


Rana Adeel, timbalan komisaris di kacamatan Sukkur, nyatakeun 20 urang tiwas sareng 55 anu tatu. Adeel ngalaporkeun yén aya seueur jalma anu cilaka sareng jumlah paéh anu tiasa ningkatkeun.

Tairq Kolachi, patugas jasa karéta api Pakistan, nyatakeun yén beus dibagi dua ku dampak. Nyatakeun yén sadaya jalma anu maot dina kacilakaan dimana konduktor karéta sareng asistenna anu parah parah panumpang dina jero beus.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar