Peraturan Lalu Lintas Kusabab Operasi Sasak Çark Creek

pangaturan lalu lintas kusabab jalan-jalan ngambek berjalan
pangaturan lalu lintas kusabab jalan-jalan ngambek berjalan

Kusabab padamelan sasak di Çark Creek, Serdivan Adnan Menderes Caddesi (Kanal Panas Panas) bakal ditutup kana lalu lintas di dua arah Senén, 2 Maret. Lalu lintas bakal dipasihan arah arah Şehit Sokak-Ardınç Sokak-Plevne Caddesi.


Bagéan 360-panjang panjang Adnan Menderes Avenue (Saluran Panas Panas), anu ayeuna diwangun ku Perbandaran Metropolitan Sakarya dina jambatan impeller sareng bakal ngahubungkeun Boulevard Sebahattin Zaim, Serdivan Adnan Menderes Avenue sareng Jalan Hasır, bakal ditutup kana lalu lintas di dua arah dina Senén, 2 Maret. Lalu lintas bakal dipasihan ka arah Şehit Sokak-Ardınç Sokak-Plevne Caddesi arah.

Pikeun perhatian warga urang

Dina pernyataan anu dilakukeun, "Saatos parantos dianggo, tumpukan jalan, sawaréh bakal dibuka ka lalu lintas sareng kandaraan kendaraan bakal disayogikeun salaku miang sareng kadatangan. Supaya warga urang pikeun ngarengsekeun kahirupan sareng kaamanan harta sareng digawekeun gancang, tanpa ditunda, supir urang dituduhkeun sasuai pikeun nungtut tanda-tanda lalu lintas sareng spidol sareng nganggo rute alternatif. Salaku tambahan, parkir kedah dihindari dina Şehit Sokak-Ardınç Sokak-Plevne Caddesi, dimana jalan lintas bakal diarahkeun, pikeun nyegah arus lalu lintas. Kami hatur nuhun ka sadaya warga kami pikeun sensitipitasna. "

pangaturan lalu lintas kusabab jalan-jalan ngambek berjalan
pangaturan lalu lintas kusabab jalan-jalan ngambek berjalan

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar