Rapat Pengangkutan Diayakeun di Finike sareng Kumluca

pasamoan perkawis angkot dina kapal sareng pasir
pasamoan perkawis angkot dina kapal sareng pasir

Dina ruang lingkup révisi harita ngeunaan Réputan Sarjana Pengangkutan Kota Antalya Metropolitan, éta dipiharep sareng kepala sareng anggota koperasi minibus anu damel di Kumluca sareng Finike.


Dina waktos rapat, poko bursa, pembaharuan sareng rotasi kendaraan dibahas. Toko yén pengangkut transportasi nyatakeun nikmat dina nyandak kaputusan kalayan akal umum.

Dina ruang lingkup révisi révisi Rencana Master Pengangkutan Métopolitan Antalya, éta masih bakal badé dirundingkeun sareng padagang transportasi umum di kabupaten kasebut. Dina kontéks ieu, koperasi Fintur, Özkumluca Koperasi sareng Présidén Koperasi Hastur sareng anggota hadir rapat anu diayakeun di Unit Layanan Finike.

MASALAH JEUNG SENTUKAN DAFTAR

Dina rapat éta, léngkah-léngkah anu bakal dilaksanakeun dina angkutan umum di Finike sareng Kumluca dibahas sareng tungtutan para minibus anu kapireng. Dina Kumluca Mavikent-Beykonak, tindakan babarengan dina kerangka rotasi gabungan, lingkungan Kumluca Olympos-Yazır, angkutan umum antara Finike Hasyurt sareng Kumluca, sareng pertukaran sareng pembaharuan kendaraan angkutan umum dibahas.

KOMPET TINDAK SATISFAAK

Penjaga transportasi Finike sareng Kumluca, anu ngahadiran rapat éta, nyatakeun kapuasan kana kaputusan tina akal umum ngeunaan masa depan angkot sareng ngadukung kaputusan anu dicandak. Munisipalitas Metropolitan Antalya bakal ngayakeun rapat anu bakal aya sareng toko angkutan di Unit Layanan Kumluca dina dinten-dinten anu bakal datang.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar