Batur warga nyicir pikeun karéta ..! Kunaon Stasion Karéta Derbent 150-Taun Ditutup?

naha warga bérbér pemberontakan pikeun karéta naha éta stasiun karéta derbent ditutup
naha warga bérbér pemberontakan pikeun karéta naha éta stasiun karéta derbent ditutup

Warga ngabédakeun protés yén Stasion Bersejarah Derbent henteu tiasa operasional.


Stasioner Derbent Sejarah di Kartepe ditutup ku Direktorat Umum Rail Rail State antara 2-18, 2019 dina ruang lingkup proyek signaling nalika dibina antara Köseköy sareng Pamukova. Direktorat Umum Karéta api parantos nyarios yén stasion ieu bakal dibuka nuju akhir bulan Mei teras ditanggalan deui ka Oktober. Tapi, stasiun karéta henteu tiasa dibuka dina sasih 9 sasih.

TINDAKAN sateuacanna

Stasion sajarah anu mimiti dilayanan saprak 1800-an, ditutup dina taun 2014 kusabab kagiatan YHT sareng henteu tiasa masihan palayanan. Saatos parantosan proyék High Speed ​​Train (YHT), stasion anu ngamimitian operasi deui, ditutup kanggo signalling kerja sareng pamutahiran salami 16 dinten ayeuna, tapi éta henteu dibuka. Nalika stasiun karéta henteu dibuka dina waktos éta, warga ngariung ngaliwat gedong stasiun karéta di Derbent Ahmet Lütfü Arat Boulevard, diréaksikeun ngalawan stasiun karéta sanés dibuka. Lulugu Kabupaten Erdal Baş, di sisi sanésna, nyatakeun pernyataan.

KONTAK INTENSIF

Tumindak anu kajantenan di hareupeun gedong stasiun karéta Derbent Ahmet Lütfü Arat Boulevard, ogé Kepala Kejiranan Derbent Erdal Baş sareng warga Derbent, Présidén CHP Kartepe Tevfik Mayda sareng manajeménna, Wakil Présidén CHP Provinsi Nilay Merttürk, Grup PKP Kartepe SözcüSü Hasan Bayrak, Walikota CHP Kartepe Calon Cumhur Karakadılar, Présidén Pemuda Cabang Kartepe İdris Sevil, Présidén Cabang AGD Serdar Karagöz ogé milu.

Urang NGINCAK 8 TAHUN SUKU

Nyarios yén salah sahiji masalah utama di daérah nyaéta kapadetan lalu lintas, Kepala Bumi Derbent Erdal Baş nyarios, "Kami ngagaduhan karéta laju anu gancang, kami parantos nyéépkeun 8 taun. Sakumaha anu anjeun terang, aya universitas di dieu. Wisata usum tiris parantos dimimitian. Aya masalah lalu lintas. Murid urang kedah angkat ka sakola kalayan 3 miang sareng 3 kadatangan dina kaayaan anu hese pisan. Kuring naros ka pejabat TCDD, kumaha anjeun bobo bobo upami murangkalih kami naék tabuh 5 subuh? Taun kamari, populasi urang rata-rata 5 rébu, utamina dina sabtu minggu, 20 rébu. ''

Aranjeunna nyarios saminggu sakali sataun na

Ngomong yén proyék karéta laju anu urang atos siap 9 sasih, Baş nyarios, "Karéta kami dibuka. Teu aya kabingungan sareng harga anu mahal. Karéta éta lirén dina sataun. Alesanna nyaéta sinyal-na henteu tiasa jalan. Sinyal dilakukeun ku perusahaan Spanyol. Kuring nelepon pajabat TCDD di dieu aranjeunna sumping. Aranjeunna nyerat tulisan sareng nyarios yén urang bakal muka karéta ieu dina 15-20 dinten. Aranjeunna nyarios kuring saminggu, éta sataun, karéta henteu dibuka, "saurna.

TRAIN INI AKAN NGENTOT DI SINI

Dupi karéta lirén di Derbent? Naha teu lirén? Saur Baş, "Kuring bakal ngurus anjeunna," Tiap-tiap bagean kauntungan tina tren. Saatos éta, maksimal sasasih, saprak karéta laju anjeun henteu badé dugi ka dieu. Kuring hatur saha waé anu ngadukung kuring. Salami aya riungan sapertos kitu, kereta api ieu bakal lirén di dieu. '' (Kocaelideng ka)



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar