Kalawan Turki ditandatanganan memorandum of understanding antara Pakistan Kareta api

Pakistan karéta disaluyuan memorandum of understanding kalawan turki
Pakistan karéta disaluyuan memorandum of understanding kalawan turki

Pakistan-Turki High-Level strategis Kerjasama Déwan VI. rapat kasebut diayakeun di Islamabad, ibukota Pakistan, dina kaayaan ko-ketua Présidén Recep Tayyip Erdogan.


Delegasi Turki dipimpin ku Selim Dursun, Wakil Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur, sareng delegasi milu dina rundingan atas nama organisasi urang, dipimpin ku Metin Akbaş.

Pasamoan group digawé, TOBB (Turki Chambers sarta séntral Bursa Uni), nu ieu dikelompokeun ku prom (Great Anatolia Logistik) mangrupakeun wakil eco (Organisasi Sabilulungan Ékonomi) isu keur resumption waktu na Islamabad-Teheran-Istanbul wadahna karéta ieu disawalakeun.

Sumawona Transportasi na infrasturktur Timbalan Mentri Selim Dursun na draf disaluyuan ku Pakistan Railway Kamentrian Undersecretary "Républik Turki Transportasi na infrasturktur Departemen kalayan Républik Islam Pakistan memorandum of understanding Nuju Gotong royong di Area Railway Antara Kamentrian Railway" tina ceramah anu dilaksanakeun.

Dijangka yén gawé bareng antara dua nagara éta tiasa ngahontal dugi ka 3 miliar dolar dina lingkup nyatakeun Memorandum of understanding, anu ngajantenkeun gawé bareng konténérasi dina bidang karéta api, khususna pikeun ngayakeun, produksi, rehabilitasi, pangropéa, sareng perbaikan kendaraan kendaraan sareng komponén pikeun pangembangan transportasi karéta api.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar