Olahan Proyék Dimimitian pikeun Bursa Associate

persiapan proyek kanggo nelepon di bursa dimulai
persiapan proyek kanggo nelepon di bursa dimulai

Munisipalitas Bursa Metropolitan parantos ngamimitian persiapan proyék pikeun perbaikan infrastruktur sareng perbaikan aliran, ogé karya anu ngalintasi jalan perséntase sareng jembatan di Kacamatan Çağrışan Mudanya.


Walikota Bursa Metropolitan Alinur Aktaş, anu patepang sareng kepala sekolah di sakumna distrik sareng mirengkeun masalah anu mimiti, nalungtik masalah anu aya hubunganana sareng prasarana, perbaikan aliran sareng sambungan kana jalan ka Mudanya dina rapat rapat kepala sekolah Mudanyalı Ahmet Gün. Datang ka Çağrışan sareng Kapala Dinas transportasi Gazali Şen sareng Zoning sareng Departemen Urbanisasi Murat Akdaş, Présidén Aktaş disambut ku Ahmet Günr. Ningali masalah anu aya hubunganana sareng prasarana, perbaikan aliran sareng rekonstruksi, Présidén Aktaş ogé dilakukeun pamariksaan di wewengkon parapatan lingkungan, anu direncanakeun kanggo diwangun salaku titik awal jalan ka Mudanya.

Karya serba guna

Masihan inpormasi ngeunaan kagiatan anu direncanakeun di daérah saatos padamelan éta, Walikota Aktaş nyarios yén aranjeunna ningali masalah anu aya hubunganana sareng prasarana, transportasi sareng reklamasi aliran anu diungkabkeun ku Kapala Gubernur Ahmet Gün dina rapat rapat muhtars. Ngingetan yén pengawas unit anu aya ogé aya di Çağrışan, Walikota Aktaş nyarios, "Masalahna aya di dieu; Aya villas sareng tempat tinggal anu diwangun sareng rekonstruksi lokal dina waktos damel umum. Aya perkampungan désa. Aya proyék sakola anu béda sareng sakola kalayan persetujuan pas. Aya 5-6 sakola swasta di daérah. Nalika anjeun nganggap sagala hal ieu, aya masalah sirkulasi anu serius, aya kaributan. Tangtosna, éta dilakukeun dina koneng salami sababaraha taun. Perlu dikumpulkeun sadayana sapertos ieu salaku prasarana, superstruktur sareng jalan. Aya ogé padamelan di jalan raya. Kami ogé bakal ngabéjaan béwara anu dipikabutuh pikeun jalma. Mudah-mudahan, kami hoyong aranjeunna diayakeun kalayan aplikasi anu beurat sareng mahal. Tapi kuring hoyong nyebarkeun ieu khususna. Éta mangrupikeun kanyataan anu teu kedah dielirakeun yén sadaya warga masarakat ngalaksanakeun luyu sareng aturan zoning. Upami aranjeunna adaptasi ku cara kieu, padamelan urang bakal langkung gampang. Kusabab anjeun ngagaduhan prasarana anu parah pisan, pamutahiran aliran sareng biaya sasak sareng tanggapan anu aya. Mugia, urang bakal ngarancang sareng tiasa dianggo dina waktu anu singget. Samentawis waktos, kumargi jalan raya ogé pakait sareng daérah ieu, urang ngadangu béja ti partnership umum-swasta ti jalan tol, urang masangkeun éta petisi. Jelas, éta perlu pikeun ngahijikeun eusi tina padamelan sareng padamelan ieu. Kuring ngaharepkeun yén karya urang bakal aya mangpaat pikeun wilayahna.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar