Walikota Yavaş Milarian Kredit kanggo Proyék Mamak Metro

présidén perlahan ngaput bumi mendakan kiridit kanggo nata vega metro proyek
présidén perlahan ngaput bumi mendakan kiridit kanggo nata vega metro proyek

Walikota Metropolitan Ankara Mansur Yavaş ngumumkeun yén aranjeunna nuju jalur metro énggal anu bakal ngalangkungan Mamak. Nalika jalur anyar anu bakal diluncur ka wétan ibukota rencanana janten genep halangan, maluruh sumber pikeun proyek dimimitian. Salaku bagian tina proyék angkutan anyar, Ankaray direncanakeun diperpanjang ka kulon. Pikeun proyék anyar, Angkatan Perencanaan Erhan Öncü nyarios "Sakuduna parantos diusahakeun": "Upami karya diropéa parantos dilakukeun, karéta éta bakal tiasa dioperasi langkung sering sareng kapasitasna bakal langkung sayogi."


koran BesarNumutkeun warta Serkan Alan; "Walikota Metruritan Ankara Mansur Yavaş ngumumkeun dina rapat parlemén yén aranjeunna mimiti ngerjakeun proyek metro anyar di Ankara. Jalur anyar, anu rencanana ngalegaan ti Dikimevi ka wétan Ankara, parantos diakhirkeun di pusat balanja Nata Vega. Usaha pikeun milarian pinjaman kanggo jalur metro énggal, anu rencanana diwangun genep eureun, ogé parantos ngamimitian. Munisipalitas teras ngusahakeun titik mandeg anu cocog dina jalur anyar anu bakal diwangun salaku tuluyan tina Ankaray. Di sisi anu sanés, usaha pikeun nyambungkeun AŞTİ, nyaéta awal Ankaray, di kulon, ka jalur metro di jalan Eskişehir, diteruskeun.

Numutkeun kana Transportation Planner Erhan Oncu, anu nyatakeun yén Ankaray, anu nyayogikeun jasa dina jarak 8 kilométer ayeuna, direncanakeun pikeun neraskeun arah wétan kota salami periode mantan walikota Murat Karayalcin, léngkah ieu manajemén lambat ogé saluyu sareng rencana mimiti proyék. Nyarios yén munisipalitas kagungan kanyaho yén éta aya dina rundingan sareng perusahaan anu relevan, Öncü nyarios, "Dina prosés ieu, tétéla yén sistem Ankaray henteu tiasa diénggalan. Ku sabab éta, bakal diperyogikeun di kadua tungtung. Ieu mangrupikeun investasi lumrah tapi upami aranjeunna nampi kiridit sareng persetujuan ti pamaréntah pusat, éta sanés patarosan. "Pamaréntah pusat henteu nyetél kotamadya CHP dina nanaon," saurna.

Nyarios yén garis Ankaray, anu parantos ngaladénan warga Ankara ti saprak 1996, ngagaduhan kapasitas ngalaksanakeun 25 rébu jalma per jam, tapi 8-9 rébu jalma tiasa diangkut, Öncü nyarios, "Upami pembaharuan ieu dilakukeun, karéta éta bakal tiasa dioperasikeun langkung sering sareng kapasitasna bakal langkung sayogi." .

'PROJEK KUMAHA DIA DIHENTEU MULIP'

Anjeunna ngingetkeun yén Rancangan Pengangkutan Ankara transportasi disiapkeun kerjasama sareng Universitas Gazi salami periode tilas Walikota Ankara Melih Gökçek, tapi ieu henteu disatujuan ku déwan kota. "Teruskeun sistem rel sepuh lami, hayu urang ngobrolkeun anu énggal lima taun saatos," saurna. Malah Menteri Pengangkutan teu percanten ka karéta api anyar anu diusulkeun ku Gökçek. Kamentrian sigana mah moal nentang barisan anu direncanakeun sapertos éta anu aya dina rencana sateuacana. Éta henteu pikaresepeun, tapi aranjeunna ogé tiasa nyegah artos kanggo dipasihkeun, sapertos sistem keréta Istanbul. Bisa dipendakan ti luar, tiasa dilakukeun tanpa jaminan kaayaan, masalah anu misah. Ningali proyék-proyék ieu kedah dilakukeun ayeuna. ”

'SİSTEM NGAJIWANGKEUN DI ARRANGEMENTS DITADU DENGAN GÖKÇEK'

Nyebutkeun yén léngkah jangka panjang kanggo ningkatkeun transportasi Ankara nyaéta pikeun ngamutahirkeun rencana master transportasi, Oncu nyarios yén perusahaan transportasi anu parantos diatur ulang:

"Perusahaan transportasi di Ankara kedah diatur. Utamana dina transportasi sistem rel, séri anyar sareng kendaraan kedah dipésér. Lisénsi kudu diatur sasuai. Sistem masih tiasa dianggo sareng perkawis anu dilakukeun ku Gökçek. Pangaturan Gökçek mangrupikeun sistem dimana usaha pribadi, beus sareng minibus aktip tinimbang sistem rel. Sistimna kedah dibéréskeun sareng disusun. Ankara henteu gaduh balok tinggi dina angkot, tapi gancang dina poék. Kota ngembang sareng kaputusan individu dilakukeun. Sanaos aya kabutuhan pikeun ngapdet rencana master transportasi kanggo jangka panjang, perlu nyiapkeun rencana aksi darurat dina waktos anu pondok. "

Ankara Metro sareng Peta Ankaray


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar