Ankara Sivas Proyék YHT Kayaş Elmadağ Bagéan Konstruksi Prasarana Téknik Hasil

proyék ankara sivas yht kayas elmadag bagian konstruksi konstruksi perlengkapan hasil
proyék ankara sivas yht kayas elmadag bagian konstruksi konstruksi perlengkapan hasil

Proyék Karéta Béntang Ankara-Sivas Kayaş-Elmadağ Bagéan Bagian Infrastruktur Pangwangunan Konstruksi Tukang Hasil Tender Hasil


2020 perusahaan nyerahkeun tawaran pikeun Proyék Karéta Béntang Ankara-Sivas Kayaş-Elmadağ Infrastruktur Suplai Konstruksi Tender, anu ngagaduhan perkiraan 13055/733.164.402,17 KIK Républik Républik Propinsi Railway Turki (TCDD). YSE YAPI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ parantos kéngingkeun tawaran kalayan TL 5.

Tender éta nyertakeun kana Project Train Speed ​​High (Km: 12 + 263-Km: 45 + 440) Gawé Infrastruktur Seksi Infrastruktur antara Ankara-Sivas High Speed ​​Train Project Kayaş-Elmadağ. Durasi pagawéan nyaéta 300 (tilu ratus) dinten kalénder tina tempat pangiriman.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar