Proyék Star Laut Atatürk Park bakal Tambihkeun Géngsi pikeun Ordu

proyék bintang laut ataturk taman laut bakal nambihkeun pamor ka tentara
proyék bintang laut ataturk taman laut bakal nambihkeun pamor ka tentara

Munisipalitas Metropolitan Ordu, panaratas proyék anu bakal mawa visi ka kota, bakal ngawujudkeun proyek "Atatürk Park Sea Star" di daérah antara Restoran Midi sareng Stasion Teleferik kanggo ngajantenkeun basisir langkung mangpaat.


Proyék, anu kalebet alun-alun kota, daérah upacara, alun-alun Atatürk sareng jalan Atatürk, wewengkon kagiatan indoor sareng luar, paméran modél Ordu, kios penjualan, réstoran, kafe sareng daérah paratliding paratliding, tujuanana ningkatkeun daya tarik kota.

"Nya AKAN bakal digunakeun MIDI sareng kulawarga"

Ngungkabkeun yén investasi penting parantos direalisasikeun di Ordu, anu gancang maju ka arah janten kota pariwisata, Perda Metropolitan Ordu, Dinas Studi sareng Proyék, Tayfun Özdemir nyarios, "Walikota Metropolitan kami, Dr. Dr., parantos ningkatkeun jumlah alternatip supados ningkatkeun kota urang. Kami ngamimitian padamel anu nganggo petunjuk ti Mehmet Hilmi Güler. Proyék Star Laut Atatürk Park, anu bakal urang laksanakeun di daérah antara Mıdı réstoran sareng stasiun mobil kabel, mangrupikeun salah sahiji investasi penting anu bakal urang laksanakeun dina hal ieu. "

"AKAN TAMBAH VALUE TO KOTA KAMEH"

Nunjukkeun yén proyék éta bakal direalisasikeun ku modél ngawangun - beroperasi - modél transfer, ceuk Özdemir, "Aya dua réstoran di dinya; Daérah serbaguna sareng tempat patepang sareng aréa rekreasi 1.000 urang; Proyék, anu kalebet kafe, kolam renang laut sareng panggung, bakal janten investasi penting anu nambihan nilai ka urang Angkatan Darat ku cara nyangking jalma-jalma kota sareng laut. Proyék awal pangajaran parantos réngsé. Urang bakal ngamimitian damel pikeun ngiringan proyek kanggo usum ieu ku ngamajukeun pagawéan kalayan ngawangun, beroperasi, modél transfer dina waktos anu singget ”.

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar