Sapanca Kırkpınar Kabel Mobil Mobil Dihentikan

proyék mobil kabel sapanca kirkpinar lirén
proyék mobil kabel sapanca kirkpinar lirén

Pangadilan Pentadbiran Sakarya 2nd mutuskeun pikeun ngeureunkeun palaksanaan prosés ieu kalayan alesan yén panyungkeunan zoning sacara ilegal ditolak di Sapanca ngeunaan wilayah anu mana proyék ropeway bakal diwangun.


Kusabab rencana pengezonan master daérah proyék béda di Perbandaran Metropolitan Sakarya sareng Perbandaran Sapanca, masarakat Kırkpınar nyuhunkeun rencana zoning Perbandaran Metropolitan salaku dasar.

Sakarya Pangadilan Administrasi 2nd Sakarya mutuskeun pikeun ngeureunkeun palaksanaan supados masihan rencana master ka hiji lembaga anu kagabung sareng kotamadya. Presiden Kırkpınar Présidén Olahraga Alam sareng Hüsamettin Koçlu nyatakeun yén kaputusan anu hadé dilakukeun ku pangadilan. Pangadilan melungkeun bal kana parlemén anu nyatakeun yén kaputusan kudu dilakukeun ku Kotamadya Sapanca. Upami Sapanca Council Council ngarobih rencana zoning, konstruksi tiasa terus. Putusan anu saé tapi henteu cukup. Saatos éta, éta gumantung kana kaputusan Déwan Sapanca Munisipalitas ”.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar