Pusat ski Denizli Ningkatkeun Minat di ski

pusat ski maritim ningkat minat olahraga olahraga
pusat ski maritim ningkat minat olahraga olahraga

Pusat Ski Denizli, anu didirikan ku Perbandaran Metropolitan Denizli pikeun gaduh sora dina pariwisata usum tiris di kota, ningkatkeun minat olahraga olahraga ski. Perbandaran Metropolitan Denizli, anu ngadegkeun tim ski kalayan 25 atlit anu dilisensikeun dina musim ieu, masihan kursus ski gratis ka 2020 urang dina 400.


Pusat Ski Denizli, anu mangrupikeun hiji proyék anu paling penting anu dilaksanakeun ku Perbandaran Metropolitan Denizli, nyaéta mecat catetan sareng jumlah sémah dina hiji sisi, sareng ningkatkeun minat meluncur ski unggal dinten. Denizli mangrupa salah sahiji tempat pang dipikaresepna pikeun ski Center olahraga usum Salju kualitas, 4 di Turki urang beuki ngamajukeun cabang olahraga ski nu beurat ti amatir jeung atlit profésional ku ski a. Kana kana kanaékan minat ski di kota, Denizli Munisipalitas Metropolitan ngamimitian nyayogikeun kursus ski gratis mulai ti 2016. Dina usum anyar, 07 urang parantos disayogikeun kursus ski ti saprak Januari 2020 Januari 400. Nalika kursus dipasihan 3 dinten saminggu, mahasiswa tiasa ngahadiran kursus-kursus salami 15 dinten salami istirahat semester.

Tim Ski diadegkeun taun 2019

Tim Ski Denizli Metropolitan Belediyespor Ski diadegkeun taun ka tukang kalayan 25 atlit anu dilisensikeun anu milu dina kursus gratis Perwakilan Metropolitan Denizli. Tim Ski Büyükşehir Belediyespor, gaduh pangalaman sareng unggal dinten anu pas, bersaing sareng 7 atlit anu dilisensikeun dina Balapan Kualifikasi Disiplin Alpine anu diayakeun di Kayseri dina tanggal 6-7 Januari 2020.

Denizli bakal meunang juara dina usum olahraga

Walikota Perwakilan Metropolitan Denizli Osman Zolan ngungkabkeun yén Munisipal Metropolitan nyayogikeun kursus gratis di seueur cabang olahraga pikeun sadaya jalma ti 7 nepi ka 70 kanggo olahraga. Nyarios yén minat olahraga usum tiris di kota parantos ningkat unggal dinten kalayan Pusat ski Denizli sareng aranjeunna parantos nyayogikeun kursus ski gratis dina kontéks ieu ti saprak 2016, Présidén Osman Zolan nyarios, "Puseur ski Denizli kami, anu ngagaduhan jalur sareng fasilitas kelas dunya, amatir sareng profesional ngabagéakeun para tanding Puseur kami, anu mangrupikeun karesep pariwisata usum tiris, ogé parantos ngembangkeun ski di kota urang. Mudah-mudahan Deniz kami bakal meunang juara dina olahraga usum tiis. ”


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar