Puseur Aplikasi Kartu Pengangkutan Bostanlı Dibuka

pusat aplikasi kartu transportasi piaraan bostanli dibuka
pusat aplikasi kartu transportasi piaraan bostanli dibuka

Izmir Munisipal Metropolitan muka pusat aplikasi kartu di Bostanlı Pier. Dina tahap kahiji, pusat, dimana ngan ukur ditumpurkeun sareng 65 kartu umur tiasa diangkat, bakal nyayogikeun pikeun jenis kartu anu sanésna dina waktosna.


İzmir Munisipalitas Metropolitan Hzmir Direktorat Jéndral ESHOT dibuka katilu pusat aplikasi kartu di Konak, gedong utama anu aya di Konak. Pusat kadua aplikasi kartu dina Jasa Layanan Pelanggan sareng Komunikasi Tarumanagara dilebetkeun kana jasa di Seferihisar ku perencanaan İZTAŞIT.

Dina tahap kahiji, ngan ukur transaksi kartu gratis dilakukeun di Pusat Transfer Card Transfer Station Bostanlı, anu dibuka pikeun ngalayanan kabupaten di kalér kota. Turki belegug 65 taun sarta jalma kolot, leuwih ti 40 persén laporan ngabogaan disabilities bakal ngarambat kalawan rombongan warga sapuluh sarta bisa narima kartu İzmirim bébas Bostanlı Card Aplikasi Center. Ladenan pusat bakal dironjatkeun kana waktosna.

Syarat pikeun aplikasi

Pikeun kéngingkeun Card cacad, aplikasi kedah didamel ku salinan aslina kartu idéntitas, poto biometrik dicandak dina genep sasih bulan, sareng salinan disatujuan Laporan Badan Kaséhatan Pareum. Pikeun kartu 65 taun (Card İzmirim), kartu idéntitas asli sareng poto biometrik anu dicandak dina genep sasih tukang diperyogikeun.

Pusat Aplikasi Kartu Bostanlı beroperasi antara 08.00-12.00 sareng 13.00-17.30 dina dinten minggu.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar