Railways Didatangan dina Kazım Kurt

rel karéta nganjang kazim kurtu
rel karéta nganjang kazim kurtu

Walikota Odunpazarı Kazim Kurt alatan Turki Turki Uni Railway Gagah 'Usaha ieu patepung jeung manajer Eskisehir Cabang.


Walikota Odunpazarı Kazim Kurt alatan Turki Turki Uni Railway Gagah 'Usaha ieu patepung jeung manajer Eskisehir Cabang. Présidén Railway-İş Eskişehir Ramazan Uysal, Sekretaris Cabang Mehmet Kurt, Sekretaris Kauangan Devrim Şanlı sareng anggota dewan direksi hadir kana kunjungan anu diayakeun di kantor Présidén Kurt.

Hatur nuhun Présidén Kurt pikeun ngadukung na ka pagawé sareng kagiatan serikat, Demiryol-İş Eskişehir Présidén Cabang Ramazan Uysal masihan inpormasi ngeunaan kagiatan uni anu aranjeunna laksanakeun. Nyarios yén aranjeunna bakal teras janten pendukung permanén ngeunaan hak pekerja, Uysal nyarios yén Présidén Kurt sok bareng sareng buruh sareng buruh. Nganyatakeun upah rendah sareng masalah anu dialaman ku para pekerja usum musiman, Uysal tukeur ideu sareng Présidén Kurt ngeunaan UU Buruh anyar.

Nganyatakeun kapuasan na kana kunjungan, Walikota Kurt nyebatkeun yén salaku Perbandaran Odunpazarı aranjeunna ngaleungitkeun sagala halangan kana oriasi padamel ti pagawé. Nyarios yén aranjeunna sok bareng sareng buruh sareng buruh, Walikota Kurt miharep Demiryol-successş sukses dina karyana.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar