Cairan Mobil Domestik Coronavirus Rencana TOGG

rencana korsi mobil coronavirus lokal turun
rencana korsi mobil coronavirus lokal turun

Coronavirus, anu ngamimitian di Cina sareng hariwang ka sakumna dunya, parah ogé mangaruhan kana ékonomi. Nalika seueur perusahaan ngeureunkeun produksi di China, Kongrés Dunia Dunya dibatalkeun. Pembatalan kongres ogé mangaruhan rencana TOGG.


World GSM Association (GSMA) dibatalkeun ku Mobile World Congress (MWC), anu direncanakeun diayakeun di Barcelona, ​​Spanyol tanggal 24-27 Pebruari, tapi ampir 19 perusahaan téknologi mobile mutuskeun yén henteu hadir kusabab jenis wabah koronavirus (Kovid-40) anyar. ngumumkeun yén éta.

Dina pernyataan tinulis tina GSMA, éta nyatakeun yén organisasi éta henteu tiasa diayakeun sabab pamaréntah Spanyol mutuskeun mundur tina pamrih sanaos nyauran pamaréntah Spanyol "henteu ngagaduhan alesan kaséhatan anu dibatalkeun".

Nyarios yén éta "mustahil" pikeun nahan kongres dina kaayaan ayeuna, éta nekenkeun yén "kaayaan anu aya hubunganana sareng jinis coronavirus anu anyar gancang pisan".

Kusabab ayana wabah Kovid-19, sababaraha 40 perusahaan, kaasup LG, Ericsson, Nvidia, Amazon, Sony, NTT Docomo, Gigaset, Umidigi, Intel, Vivo, McAfee, Facebook sareng Cisco, parantos mutuskeun yén teu ngagabung sareng MWC.

mwc'y unggal taun ti Bekasi ieu nyokot kontribusi serius. Turki urang Mobil prakarsa Grup (TOGG) dihasilkeun tina automakers domestik di Éropa oge envisions bubuka taun ieu sacara adil. Coronavirus ogé ngarobih kagiatan anu direncanakeun ku TOGG.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar