Tulang tonggong utama Séktor Railway Logistik Master Plan Turki urang

rencana master turki logistik mun tulang tonggong utama sektor kareta
rencana master turki logistik mun tulang tonggong utama sektor kareta

Pertemuan 03 Rapat Koordinasi sareng Konsultasi Jenderal Diréktur Umum, anu dimimitian di Ankara dina tanggal 2020 Pebruari 1 kalayan partisipasi Mehmet Cahit Turhan, Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur, réngsé dina tanggal 07 Pebruari 2020.


Dina pidato nutup rapat, Jenderal Manajer TCDD Tasimacilik nyarioskeun yén anjeunna kéngingkeun patepang sareng manajer tingkat luhur sareng tengah organisasi organisasi sentral sareng propinsi, pikeun nukeur ideu, sareng janten langkung terang.

"Pendekatan manajemén urang nyaéta ngalakukeun pangsaéna. Kami bakal ngahontal ieu babarengan. ”

"Kami nempatkeun kagiatan urang dina taun 2019 dina rapat koordinasi sareng konsultasi mimiti Direktorat Umum kami TCDD Transportation, anu didirikan ku nagara sareng liberalisasi angkutan karéta api. Kami ngadamel evaluasi supaya tiasa nyayogikeun kualitas anu langkung saé, jasa anu langkung saé pikeun warga urang sareng pikeun ngangkut penumpang sareng kargo kami ka tingkat anu langkung luhur. Kalayan 682 panumpang sadinten, 170 karéta angkutan, henteu gampang nyayogikeun layanan transportasi 12/7 24 dinten sareng kami 365 rébu personel pikeun ngangkut jutaan panumpang sareng rébuan ton kargo nuju tujuanna. Henteu masalah kumaha téknologi ngembangkeun, faktor anu munggaran mangaruhan kualitas jasa nyaéta pamahaman manajemén sareng kualitas manusa. Dina hal ieu, urang kedah ngalakukeun anu saé dina pendekatan manajemén urang. Urang bakal ngahontal ieu babarengan. Urang bakal némpél pentingkeun pelatih pikeun ningkatkeun kualitas manusa. Urang bakal ngagunakeun sumberdaya urang dina cara anu paling éfisién sareng efektif supados nyayogikeun jasa anu saé pikeun warga urang dina kasadaran yén kami lembaga umum sareng personel publik. "

"Manajer urang bakal terus di lapang"

Ditekenkeun yén séktor karéta api nyaéta tulang tonggong utama dina Rencana Master Logistik, Yazıcı nerangkeun yén jalur kareta laju anu anyar bakal janten operasional dina 2023 targét, sareng sistem panumpang bakal ningkat dina jalur konvensional sareng angkutan barang, khususna jalur BTK, bakal ningkat sareng sistem ayeuna janten parantos listrik sareng disina, "TCDD Tasimacilik Salaku Direktorat Umum, tugas sareng tanggung jawab manajemén karéta api ningkat. Kuring yakin yén réréncangan kuring di sadaya tingkatan bakal narékahan pikeun nyayogikeun jasa anu aman, kualitas sadar, padamelan sareng tanggung jawab ieu. Kuring yakin yén urang bakal ngahontal ieu babarengan sareng 164 taun budaya sareng pengetahuan karéta. "

Manajer Umum Yazıcı paréntah maréntahkeun manajer pikeun nuluykeun pamariksaan langkung sering pikeun nyayogikeun jasa anu saé pikeun warga.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar