Rencana Pangembangan Kanal Istanbul Disatujuan

proyék karya saluran istanbul réngsé
proyék karya saluran istanbul réngsé

Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur Cahit Turhan saurna, "Kami parantos ngahontal tahap lembut di Kanal Istanbul Proyék anu bakal ngajagi Bosporus sareng Istanbul urang. Taun ieu urang bakal ngantét pikar. Urang bakal mastikeun yén panto alternatif dibuka ku ngajaga Bosphorus kabuka pikeun angkutan laut tanpa ngalanggar peryogina Montreux Straits Convention sareng Kanal Istanbul. Kami bakal ngajagi Bosphorus tina kacilakaan sareng beban bahaya. "


Nalika ditanyakeun ngeunaan Kanal Istanbul, Turhan nyebatkeun yén karya proyék parantos réngsé, rencana pangwangunan daérah parantos disatujuan sareng ditunda.

Turhan nyatakeun yén aranjeunna nuturkeun prosés na sual sareng aranjeunna bakal ngamimitian prosés lembut nalika ieu réngsé. "Perusahaan ti Rusia, China, Belanda, Bélgia sareng ogé ti nagara-nagara sanés dunya anu resep kana proyék ieu."

Turhan ngécéskeun yén nalika prosés rekonstruksi sareng aplikasi alokasi darat réngsé, Turhan nyebatkeun yén aranjeunna sacara utamina bakal ngarobih prasarana di tempat Kanal Istanbul bakal diwangun. Kami ngarencanakeun ngalaksanakeun penggalian sareng konstruksi di daérah anu lengkep tina lalulintas lokal. "

Turhan, Turhan nyatakeun yén aya seueur kotamadya otoritas di daérah dimana proyék-proyék ageung sapertos anu dilaksanakeun na yén duanana métropolitan sareng kotamadya kabupaten nyatakeun, saurna:

"Proses penundaan skala lingkungan 1 / 100.000 kanggo proyék ieu parantos réngsé, sareng rencanana ngulik kanggo 1 / 25.000 sareng skala 1 / 5.000. Prosesna dilaksanakeun ku Kamentrian Lingkungan sareng Urbanisasi. Anu penting pikeun urang yén situs ieu kedah katutupan dina rencana pangwangunan pikeun pangwangunan proyék. Kami ngarepkeun ieu réngsé dina 6 bulan. ”

Film Introduksi Kanal Istanbul


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar