Dinten ieu di Riwayat: Kapala 19 Pébruari 1847 Wina

sajarah kareta
sajarah kareta

Dinten dina Sajarah
19 Pebruari 1847 Wien Wakil Sadik Rifat Pasha nyatakeun dina biantarana yén karéta karéta kedah diwangun pikeun ngembangkeun tatanén sarta pangiriman produk kana pasar.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar