Istanbul Bar Association Channel Filed for Cancellation of EIA Putusan

Penjelasan IMM ngeunaan Protokol Sabilulungan Kanal Istanbul
Penjelasan IMM ngeunaan Protokol Sabilulungan Kanal Istanbul

A gugatan ngajukeun ngalawan Kamentrian Lingkungan sareng Urbanisasi di Istanbul Pangadilan 12 di Istanabul ngalawan Kamentrian Lingkungan sareng Urbanisasi, kalayan pembatalan kaputusan positip EIA ngeunaan Terusan Terusan, anu rencanana bakal dilaksanakeun ku Asosiasi Bar Istanbul antara Laut Hideung sareng Laut Marmara.


Dina petisi anu diajukeun ku pengacara Atilla Özen, anu naroskeun pikeun "gantungkeun palaksanaan sareng pamariksaan" atas nama Asosiasi Bar Istanbul, Lingkungan sareng Lingkungan ngalawan Laporan EIA anu disiapkeun ku Komisi Investasi jeung Evaluasi ngeunaan Terusan Terusan Istanbul Prosés mendesak sareng anu mendesak sareng prosiding sidang tanpa ngantosan waktos réspondén réspondén akibat pembatalan "kaputusan positip EIA" tanggal 17 Januari 2020 ti Departemen Urban, kusabab kanyataan yén transaksi kasebut dibérékeun sacara hukum jeung teu mungkin pikeun ngimbangan. Éta mangrupikeun pamundut sareng masalah kaputusan anu bakal dilakukeun ”.

Kanggo Pitulung Klik di dieu


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar