SAMULAŞ Kadaptar Kualitas na

SAMULAŞ Kadaptar Kualitas na
SAMULAŞ Kadaptar Kualitas na

Tujuan pikeun nyayogikeun transportasi anu saé pikeun masarakat Samsun, SAMULAŞ A.Ş. ngadaptar kualitasna sareng dokumén anu katampi. "Tujuan kami nyaéta transportasi berkualitas," saur Enver Sedat Tamgacı, Manajer Umum, anu nampi "Sertipikasi Sistem Manajemén Terpadu".


SAMULAŞ A.Ş., anu parantos ngarobih sistem manajemén terintegrasi anu ngawengku 9001 2015: 14001 Sistem Manajemén Berkualitas, ISO 2015: 10002 Sistem Manajemén Lingkungan, ISO 2014: 45001 Wargi Pelanggan sareng Sistem Manajemen Aduan sareng ISO 2018: XNUMX Sistem Manajemén Kaséhatan sareng Kasalametannana dina kerangka nilai perusahaan sareng peraturan hukum. dinobél kualitasna sareng dokumén anu katampi. SAMULAŞ A.Ş. 'Sertipikat Sistem Manajemén Terpadu' diayakeun dina upacara anu diayakeun ku Alberk QA Technic ku SAMULAŞ A.Ş. General General Enver Sedat dipasihan ka Tamgacı.

BISNIS URANG KAYU MUNGGU BARU

Nyarios yén aranjeunna terus-terusan ningkatkeun kualitas layanan sareng wareg waregana, saur Tamgacı, "Dokumén ieu mangrupikeun alat. Kami dina pamahaman nyiptakeun standar-standar anu ditampi ku dunya dina nyumponan harepan, kabutuhan sareng syarat pangacara ti warga urang. Usaha urang nembé dimimitian. Kami parantos ngarobih usaha institusionalisasi urang, anu urang ngamimitian dugi Méi 2019, kalayan pamutahiran sareng manajemén résiko, sareng manajemén prosés. Luyu sareng panalitian ieu, kami parantos nyampurnakeun prosés Inok ku nyumponan syarat standar relevan pikeun sistem manajemén sareng kami parantos dianugikeun dokumen sistem manajemén. ”

KOMPOH GELENG

Menunjukkeun yén aranjeunna nyiptakeun mékanisme internal internal kanggo karyawan, Tamgacı nyarios, "Kami ngalakukeun kamajuan terus dina sadaya padamelan ieu sareng sistem manajemen kinerja. 27 staf urang nampi 920 jam pelatihan, jasa bimbingan sareng konsultasi. Salian penelitian ieu, kami parantos ngalihkeun kasadaran lingkungan anu sakedik sareng ngamimitian studi manajemén énergi anu épéktip sareng ISO 50001 System Management Energy. Studi kami pikeun Sistem Manajemén Kaamanan Émbaran ISO 27001 sareng standar Manajemén Kualitas Layanan Penumpang Angkutan Udara EN 13816 ogé dilaksanakeun. Kami bakal neruskeun damel pikeun nyugemakeun warga warga dina cara anu urang janji kalayan 'nyayogikeun jasa transportasi anu nyaman, nyaman sareng kualitas'. Dokumén ieu hadé pikeun lembaga urang. Kuring nganuhunkeun ka jalma anu nyumbang. ”


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar