SAMULAŞ Ngahasilkeun Generasi Ka hareup

samulas ngajantenkeun murangkalih
samulas ngajantenkeun murangkalih

SAMULAŞ A.Ş., anu nyayogikeun kabutuhan transportasi Samsun, ogé ngahasilkeun kasadaran generasi anu bakal datang. Dina ruang lingkup Proyek Atikan, 13 siswa parantos dibéré latihan praktis di 600 sakola.


Dina jero ruang lingkup proyék "Generasi Hadé Anu Sadar", SAMULAŞ A.Ş. ngajelaskeun aturan anu kudu dituturkeun pikeun panggunaan aman angkutan umum sareng mangpaat angkutan umum ka kota, lingkungan sareng ékonomi nasional. Dina jero lingkup proyék anu direncanakeun sareng pamahaman "barudak ayeuna ayeuna dewasa), kira-kira 13 siswa di 600 sakola ngagaduhan kasempetan pikeun nerapkeun inpormasi anu aranjeunna diajar kalayan cara anu instruktip sareng ngahibur saatos dilatih dina kelas-kelas di beus, tramway sareng mobil kabel. Hal éta ditingali yén proyék pendidikan, dimana pangurus sakola sareng guru ogé sugema, aya mangpaat pikeun panggunaan angkutan barudak, sareng dilaporkeun yén atikan sareng kagiatan bakal diteruskeun sareng 18 murid di 630 sakola anu béda.

PERSONNEL DIA TUJUAN TUJUAN

Nyarios yén anjeunna ngalélok penting pisan pikeun pelatihan jasa-jasa dina raraga ningkatkeun kompetensi personil, Manajer SAMULAŞ Enver Sedat Tamgacı nyatakeun, "Anggota SAMULAŞ anu nampi latihan dina 2018 mata pelajaran anu béda dina 99, nampi latihan dina 2019 mata pelajaran anu béda dina taun 104. Salami 2 rébu 445 personil parantos nampi pelatihan di-rumah tebih ieu, tujuanana ngalatih 121 tanaga dina 3 mata pelajaran anu béda taun ieu. Kami tujuanna pikeun ngaleutikan masalah anu dialaman ku panumpang dina kahirupan urang sapopoé, kitu ogé trem, beus, mobil kabel sareng jasa parkir anu ditumpangkeun ku panumpang dina kahirupan sapopoéna ogé nyumbangkeun kamekaran pribadi tina tanaga urang.

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar