Sistem Rel bakal dina Méja di Ankara

sistem rel bakal ditata dina tabel di Ankara
sistem rel bakal ditata dina tabel di Ankara

Konperénsi "Konformasi sareng Sértipikasi dina Sistem Rail" bakal diayakeun ku Asosiasi Sistem Rail dina tanggal 28 Pebruari 2020. Konperénsi éta bakal lumangsung di Balai Konperénsi Ostim / Ankara, sadinten 1 (hiji) dinten, 3
Éta bakal diwangun ku (tilu) panél sareng 2 (dua) paguneman.


Konformasi sareng Konferensi Sertifikasi dina Sistem Rel # rus2020; Éta bakal lumangsung di handapeun jejer utama kendaraan karéta api, sistem rél urban sareng signalization, sareng diperkirakeun janten panyatur speaker ti 14 perusahaan anu béda, sareng langkung ti 100 pamilon ti perusahaan pamimpin industri.

Partisipasi dina konperénsi éta gratis sareng anu hoyong hadir kedah ngeusian formulir pendaptaran sémah. Kanggo inpormasi lengkep sareng formulir pendaptaran sémah www.rsd.org.t nyaeta bisa kahontal dina.

Ngaran Konferensi …… .: Konperénsi dina Kaluyuan sareng Sertifikasi dina Sistem Rail
Tanggal ……………… .. 28 Pebruari 2020
............... Location: Ankara / Turki
Lokasi ……………………. Aula Konperénsi Ostim

Kanggo Program Konperénsi Klik di dieu



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar