ESTRAM 48 Supir Beus Bakal Di candak

beus beus estram bakal mésér
beus beus estram bakal mésér

Pikeun anu milarian padamelan di Eskisehir, Estram Light Rail Systems Transportation Inc., salah sahiji mitra DKMopolopolitan via İŞKUR. 48 iklan rekrutmen diterbitkeun ku. Numutkeun pernyataan, supir bis anu ngalaman sahenteuna 1 taun tiasa nerapkeun pengumuman ieu.


Aplikasi pikeun posisi kabuka bakal dicandak antara 05.02.2020 - 08.02.2020. Aplikasi ESTRAM Cahaya Sistem Angkutan Listrik. Tic. Inc. ' dilakukeun.

Saatos éta evaluasi tina CV pelamar, calon anu dianggap cocog nyaéta ESTRAM Light Rail System Transportation Industry. Tic. A.Ş. bakal disauran pikeun wawancara antara 10.02.2020: 10-00: 14 dina 00.

PERMOHONAN APLIKASI PEMBUNGKAN DRIVER ESTRAM

Eskişehir Metropolitan Munisipalitas aplikasi pangrekrutmen nyaéta:

  • Janten Warga Turki
  • Calon Jalu sareng Awéwé tiasa nerapkeun,
  • Sahenteuna siswa paringkat SD.
  • Pikeun ngagaduhan kelas E (Old), kelas D (Anyar) lisénsi nyetir.
  • Gaduh dokumén SRC2-SRC4
  • Ngabogaan dokumén psikotéknik
  • Henteu aya masalah kaséhatan nyegah aranjeunna tina migawé tugasna; Pikeun nampa laporan utusan anu bakal dibawa ti rumah sakit umum (kalebet Dinas Psychiatry) kalayan ungkapan "Janten Supir Beus Pengangkutan Umum"
  • Salaku tambahan, "Prosedur sareng prinsip ngeunaan penyediaan jasa dumasar kana pagawean pagawean administrasi swasta propinsi, kotamadya, afiliasi sareng asosiasi administrasi lokal dimana aranjeunna anggota" kedah ngagaduhan kualifikasi anu dinyatakeun dina tulisan 28.04.2018.

DOKUMEN DIAJARKEUN UNTUK NANGKEUN STUDF ESTRAM

    • KTP kalayan nomer ID
    • Lisénsi salinan
    • Dokumén psikotéhis SRC
    • poto


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar