Kacilakaan di Kabataş Bağcılar Tram Line on Kaméra

kacilakaan dina jalur trem kaztas kaztas kaméra std aslina
kacilakaan dina jalur trem kaztas kaztas kaméra std aslina

Kacilakaan anu ngalibetkeun jalan-jalan anu jalan dina Bağcılar Kabataş ogé dirékam ku kaméra.


Trem ngaladénan rébuan jalma unggal dinten tiasa ngagaduhan kacilakaan ti jaman ka jaman. Kadang trem anu ngahiji sareng kendaraan kadang teu tiasa jalan, sareng sadaya kacilakaan ieu dirékam ku kaméra.

Istanbul Rail System Peta



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar