Dinten dina Sejarah: 17 Pebruari 1934 Ali Çetinkaya Laksanakeun Nafia

ayeuna mangrupikeun timbalan ali cetinkaya nafia timbalan
ayeuna mangrupikeun timbalan ali cetinkaya nafia timbalan

Dinten dina Sajarah
17 Pébruari 1923 Izmir Congresskonomi Kongrés mutuskeun pikeun muka kagiatan pangwangunan kareta api dina program éta.
17 Pébruari 1934 Ali Çetinkaya janten Wakil Nafia. A kabisat dina karéta.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar