TCDD parantos nyebarkeun daptar jalma-jalma anu layak nyandak Ujian Aspék Inspektor

tcdd medalkeun daptar calon calon anu badé nyandak ujian kanggo asisten inspektur
tcdd medalkeun daptar calon calon anu badé nyandak ujian kanggo asisten inspektur

Républik Turki Umum Direktorat Turki Propinsi Kareta api (TCDD), asisten Kur'an bakal dilaksanakeun antara 15.02.2020:09.30 nepi 15.30:XNUMX jam on XNUMX geus ngumumkeun daptar ngabogaan hak pikeun nyandak ujian.


Calon bakal dipilampah sertipikat lawang salaku tanggapan anu nunjukkeun yén 10 TL, anu mangrupikeun biaya jalanan, pikeun akun anu relevan (Halkbank Ankara Corporate Branch TR 710001200945200013000001 atanapi Vakıfbank Emek Branch TR 140001500158007262158442). Calon anu teu ngirim / ngirim resi moal dibéré dokumén éntri ujian. Calon anu bakal nampi dokumén lawang dina dinten ujian kaléngan dibéjakeun ngeunaan kuitansi aranjeunna ku tangan, ku fax (03125206217), e-mail (teftiskurulu@tcdd.gov.tr) atanapi ku mail ka Dewan Pamariksaan TCDD.

Kanggo daptar jalma-jalma anu layak pikeun ujian Klik di dieu


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar