Daptar Tukang Latih Machinist TCDD Kursus Pelatih Kursus sareng Tanggal Wawancara

tcdd transportasi karéta mékanik daptar pelatih daptar sareng wawancara kaping
tcdd transportasi karéta mékanik daptar pelatih daptar sareng wawancara kaping

TCDD Taşımacılık A.Ş. Kanggo daptar daptar calon anu layak pikeun ngalamar pamilihan pelatih Kursus Pelatih, anu bakal di praktékkeun di Eskişehir Railway Training and Exam Center Directorate, dikelompokeun babarengan sareng İŞKUR sareng İŞKUR. Klik di dieu


Dokumén anu dipénta dina pilihan Pilihan tangtu

  • 1- kartu idéntitas,
  • 2- Diploma,
  • 3- 2018 KPSS Mitra gelar dokumen hasil skor,
  • 4- Catetan kriminal jeung nomer idéntifikasi ti TC,
  • 5- Sertipikat Status militer ti calon lalaki,

Alamat wawancara: Direktorat Jenderal TCDD Transportation Inc. Kacamatan Anafartalar Jalan Hipodrom No: 3 Gar-Altındağ / ANKARA


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar