India firmware Wins Railway Maintenance Tender for Saudi Arabia

teguh india menang saudi arabia pangropéa karéta api
teguh india menang saudi arabia pangropéa karéta api

Kéngingkeun tender pangropéa raksasa ku perusahaan karéta India Larsen sareng Toubro (L&T) Etihat Rail. Etihad Rail, perusahaan karéta resmi United Arab Emirates, mangrupikeun perusahaan anu ngatur angkutan barang sareng angkutan panumpang sareng mangrupikeun perusahaan anu tujuan pikeun dilegakeun jaringan rel.


Larsen & Toubro ti India, bidder anu pangsaéna pikeun pangropéa pikeun diayakeun di tujuh lokasi anu béda dina Uni Émirat Arab. L&T, diumumkeun salaku juara tender pikeun harga 510 Juta Dolar, bakal tiasa damel sareng mitra Cina Power China International (PCI) dina proyék ieu.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar