Temsa Dijual deui! Janten Saha Anu Mésér?

temsa ieu dijual deui tah saha anu bakal mésér
temsa ieu dijual deui tah saha anu bakal mésér

Numutkeun warta pegatna panganyarna, Sabanci Holding bakal mésér 50% tina Sabsa Holding sareng 9% tina produsén trolleybus Czech Skoda, anu bajoang sareng ramalan saatos nyatakeun concordat. Ku kituna, Sabancı Holding bakal mésér Temsa, anu dijual XNUMX sasih kapengker, kalayan mitra deungeun sareng mésér deui.


SözcüNumutkeun warta Emre Özpeynirci ti; "Sabanci Holding sareng produsén trolleybus Czech Skoda, anu parantos ngalamar konordat sareng bajoang sareng ramalan dina sasih bulan-bulan ieu, ngagaleuh bareng 50 persen.

Nalika dikawasa yén merek Skoda, anu mésér 50 persén perusahaan, sanés mangrupikeun merek mobil jeroeun Grup VW Jérman, tapi produsén beus trolley, éta nyatakeun yén perusahaan bakal masangkeun produksi beus pertama kali sareng Temsa.

Pernyataan ieu parantos dianggo dina pernyataan anu dilakukeun ka PDP ngeunaan penjualan:

  • Mitra utama Skoda Transportation, ppf sareng sabancı komunitas, nandatangani surat maksud pikeun mésér kendaraan angkutan TEMSA 50-50%.
  • Mitra utama Skoda Transportasi, PPF sareng Grup Sabancı, nandatangani surat niat pikeun meunteun mésér sakabéh Kandaraan Angksa Temsa, kalayan struktur kemitraan 50-50%.
  • Gumantung kana parantosan tinjauan lengkep, kacindekan positif tina hungkul kemitraan sareng idin anu diperyogikeun, pameseran bakal dilakukeun.
  • hasilna Skoda Transportasi di liability kana kapercayaan jeung nagara urang Sabanci Grup di Turki, Temsa ngamimitian produksi deui jeung Transportasi Pakakas boga tujuan pikeun moto moméntum pertumbuhan anyar.
  • Pangwangunan anu berhubungan sareng subjekna bakal dibagikeun sareng masarakat.

SOLD ON MAY 30, 2019

Dina Méi 2019, Sabancı Group ngajual Temsa ka perusahaan Saham Nilai Leres Berbasis Swiss, anu dipilampah ku investor Enver Rıfkı Ünver sareng garwa Rukiye Devres fornver, sakitar $ 140 juta, kalebet hutang, ngalangkungan pangajaran $ 60 juta.

Grup éta nyandak satengahna Temsa saatos 9 bulan.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar