TÜVASAŞ Mimitian Ngalaksanakeun Karéta Listrik Nasional Sét Kalayan Aluminium Awak

tuvasas ngamimitian ngahasilkeun karéta listrik nasional nganggo awak aluminium
tuvasas ngamimitian ngahasilkeun karéta listrik nasional nganggo awak aluminium

TÜVASAŞ ngadatangan Turki Kamu-Sen Présidén Onder Kahveci, aluminium-bodied nasional karéta listrik susunan alatan nangtukeun yén dimimitian bisa diproduksi, baris ngahontal 225 mph téh rék ngajalankeun kaluar dina karéta listrik susunan proyek na heralds mimiti produksi.


Kalawan putusan dicokot dina 2013 diangkat Nasional Turki gerbong Industri Corporation pikeun ngahasilkeun listrik Train siapkeun (TÜVASAŞ) sumping siap pikeun ngahasilkeun 240 unit per taun mobil aluminium-bodied. Dina kontéks ieu, Présidén Turki Kamu-Sen Onder Kahveci sarta Turki Angkutan Nurullah Albayrak Anjeun dilongok Présidén TÜVASAŞ. Dina kunjungan éta, Kahveci nyatakeun yén pangwangunan fasilitas aluminium awak tina karéta api bakal ngahasilkeun dina TÜVASAŞ parantos réngsé. Kahveci ogé ngumumkeun yén proyék éta nyetél pesawat karéta listrik anu bakal dioperasikeun dina laju 225 kilométer, ogé proyék di mana TÜVASAŞ ditugaskeun, parantos siap.

Présidén Turki Kamu-Sen Onder Kahveci, Train Siapkeun ti parantosan pangwangunan pabrik baris ngahasilkeun awak aluminium, sakabéh modem mesin robotic dipaké dina tutuwuhan nu lokal jeung nasional sakumaha sadia na ogé yén sangkan produksina nu dimimitian di nagara urang saacanna pernah dipaké infrastruktur sakumaha téhnologi produksi mobil aluminium-bodied sarta merlukeun eta Hatur nuhun kana proyék ieu, kami parantos nyaksian yén ieu diadegkeun di TÜVASAŞ sareng yén fasilitas dimana jasad-jasad ieu bakal didamel sareng dicét ogé réngsé. Kami ogé resep ningali yén 240 kendaraan nganggo badan aluminium bakal ngahasilkeun unggal taun di fasilitas anu didirikeun ieu, sareng produksi awak karéta nasional urang parantos dimimitian. Kalawan babarengan, urang nyaksian yén karéta listrik awak aluminium nyetél kalayan laju 160 kilométer mimitian ngahasilkeun sareng kagiatan produksi ayeuna dilaksanakeun gancang ”.

Kahveci nyatakeun, "Pangwangunan sanésna anu matak kéngingkeun urang nyaéta yén TÜVASAŞ ngadopsi salaku prinsip pikeun nyayogikeun bahan-bahan anu bakal dianggo dina sagala kendaraan anu bakal dilakukeun ku fasilitas rumah tangga sareng nasional. Kalayan pangalaman anu diperoleh, panerapan proyék jalan dina pesawat karéta listrik anu bakal dioperasikeun dina laju 160 kilométer saatos 225 kilométer parantos ngiringan kami sareng ningkatkeun pikagumbiraeun kami. Kami yakin yén TÜVASAŞ kedah didukung kalayan langkung pesenan pikeun ngembangkeun poténsi ieu, pikeun ngarancang kendaraan téknologi sareng pikeun ngamimitian produksi. Kalayan narabas ieu, karéta gancang, kandaraan subway, kendaraan sistem rél ayeuna ogé sayogi di dieu ”.

Ngantebkeun yén carita kasuksésan parantos ditulis sareng yén otoritas anu dipikabutuh kedah ngurus masalah supados carita ieu henteu kéngingkeun hanjelu, saur Kahveci, "Abdi hoyong ngémutan khusus ieu di dieu; carita suksés ditulis di dieu. Kuring miharep carita ieu henteu hasil hanjelu. Kusabab TÜVASAŞ ayeuna parantos ngejat cangkangna, urang atos ningali yén tiasa nyababkeun sadaya kendaraan anu ngangkut panumpang sareng diimpor ti luar negeri, khususna kendaraan Fast and High Speed ​​Railway. Kami sadar sabaraha kaayaan ieu nyusahkeun perusahaan asing sareng wakilna. Hasilna, urang sadar kanyataan yén maranéhna bakal ngarobih sagala kasalahan anu jahat sareng intrikasi sakumaha anu dilakukeun dina mangsa lalu pikeun nyegah sadaya hal ieu. Hasilna, kuring ngucapkeun salamet sadayana karyawan TÜVASAŞ, arsitek carita kasuksésan ieu, sareng ngarepkeun lampahing sukses.

Pupuhu Senén Pengangkutan Turki, Nurullah Albayrak nyatakeun dina pernyataan na: "Penting pisan sareng bangga pikeun urang yén prototipe tina karéta nasional sareng set karéta api anu luhur bakal diproduksi sabalikna. TÜVASAŞ duanana estu Sakarya murid ogé mangrupa cornerstone Turki. Dina waktos ieu, 3 urang cabangna, TÜDEMSAŞ, TÜLOMSAŞ sareng TÜVASAŞ penting pisan, aranjeunna 3 duduluran. ”


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar