TÜVASAŞ tiasa ngahasilkeun kendaraan karéta diimpor

tuvasas tiasa ngahasilkeun kendaraan karéta diimpor
tuvasas tiasa ngahasilkeun kendaraan karéta diimpor

Présidén Turki Kamu-Sen Onder Kahveci, cenah TÜVASAŞ euweuh boga kabisa pikeun ngahasilkeun mobil rail nu diimpor ti luar nagari sarta yén cangkang peupeus.


Présidén Turki Kamu-Sen Onder Kahveci, bendera Pupuhu Turki Transportasi-Sen Nurullah Turki gerbong Industri A.Ş. (TÜVASAŞ) dilongok. Sékrén, anu patepang sareng para pagawé di dieu, nuju fasilitas sosial TÜVASAŞ. Présidén cabang Sakarya salah sahiji union kumpulasi ogé hadir dina kunjungan. Présidén Turki Kamu-Sen Onder Kahveci kapanggih assessment ka anggota pencét dieu.

Pernyataan Kahveci nyaéta saperti kieu: Kami parantos nyaksian pangembangan anu penting pisan nalika kunjungan TÜVASAŞ ayeuna. Kuring nganuhunkeun sadayana karyawan TÜVASAŞ pikeun kamajuan anu suksés ieu.

TÜVASAŞ ditugaskeun ngahasilkeun Sét Karéta Éléktrik Nasional sareng kaputusan anu dicandak ku nagara urang taun 2013.

INFRASTRUCTURE TELAH DI TÜVASAŞ

Salila kunjungan urang; Dina TÜVASAŞ, berkat proyék ieu, pangwangunan fasilitas di mana Badan Aluminium Sets Train bakal diproduksi parantos réngsé, sareng sadaya bangku modem anu bakal dianggo dina fasilitas ieu parantos disayogikeun sacara lokal sareng nasional, sareng yén produksi anu dibutuhkeun ku kandaraan awak aluminium anu henteu pernah dianggo sateuacan di nagara urang sareng infrastruktur anu dibutuhkeun ku proyék ieu aya di TÜVASAŞ. Kami nitenan yén pepelakan dimana layon ieu dicenteng sareng dicét ogé réngsé. Kami ogé diajar yén 240 kandaraan awak aluminium tiasa ngahasilkeun taunan di fasilitas anu didirikeun ieu. Kami nyaksian yén produksi awak mayunan Train Nasional ogé parantos dimimitian di fasilitas éta.

PERSIB SANGGU

Kalayan prestasi ieu, TÜVASAŞ parantos ngahontal poténsi anu hiji-hijina di nagara urang sareng dina geografi caket dieu.
Kalayan proyék ieu, dimana TÜVASAŞ ditugaskeun, urang tingali yén éta ngamimitian ngahasilkeun Sét listrik Listrik Aluminium nganggo laju 160 km / jam sareng neraskeun kagiatan produksi na dina hal ieu gancang.

DENGAN PELUANG KANGGO sareng NATIONAL

Salaku tambahan, urang perhatikeun yén TÜVASAŞ parantos ngajantenkeun éta prinsip pikeun nyayogikeun bahan-bahan anu bakal dianggo dina kendaraan ieu sareng sadaya kendaraan anu bakal ngahasilkeun ti ayeuna, sareng kolaborasi sareng ASELSAN, anu ogé murid nagara urang, dina masalah ieu.

Kalayan pangalaman anu diala ku TÜVASAŞ dina hal ieu, kami parantos nyaksian yén Electric Train Sets bakal dioperasikeun dina kecepatan operasi tina 225 km / jam parantos diprakarsikeun sareng bakal atos atos.

VEHICLE WITH TEKNOLOGI HIGH IN ALL TYPES

Éta ogé pikaresepeun yén TÜVASAŞ nampi dukungan anu saé ti Kementrian Angkutan dan Infrastruktur kami pikeun langkung ngembangkeun poténsi ieu ku kituna tiasa ngalaksanakeun sagala kagiatan na suksés, tina desain pikeun ngahasilkeun sagala jinis kandaraan panumpang téknologi tinggi.

Kalayan terobosan ieu, TÜVASAŞ parantos ngahontal poténsial pikeun ngahasilkeun High Speed ​​Karéta Api, kendaraan Metro, kendaraan Sistem Rail Ringan.

TANGGUH TIANG

Urang ningali yén TÜVASAŞ parantos ngalaksanakeun na salaku bagéan masarakat anu benten, sareng ngahasilkeun pikeun nagara sareng bangsa urang sareng sadaya pengetahuan sareng kapasitas.

Dumasar kana pernyataan Présidén urang, kalayan dukungan Menteri urang, karya organisasi anu dibédakeun ieu, anu nyobian janten lokal sareng nasional, kedah dilakukeun 30 taun katukang. Kami hoyong hatur nuhun ka Présidén urang, Menteri sareng TCDD pikeun ngadukung aranjeunna ka TÜVASAŞ sareng kami nyuhunkeun pangrojong ieu terus.

AYEUNA BREAKS SHELL

Kami utamina nungtut dukungan ieu kusabab kami ningali yén TÜVASAŞ ayeuna parantos ngarobih cangkangna sareng tiasa nyababkeun sadaya kendaraan anu ngangkut panumpang sareng diimpor ti luar negeri, khususna kendaraan Fast and High Speed ​​Railway. Kami sadar sabaraha kaayaan ieu nyusahkeun perusahaan asing sareng wakilna. Hasilna, urang sadar kanyataan yén aranjeunna bakal ngarobih sagala jinis panyalahgunaan sareng intrikasi sapertos anu dilakukeun dina waktos-jaman ayeuna pikeun nyegah sadaya hal ieu. Hasilna, kuring ngucapkeun salamet sadayana karyawan TÜVASAŞ, arsiték carita kasuksésan ieu, sareng ngarepkeun lampahing kasuksésan éta. (The Sakaryayenihab)


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar