Uludag Kompetisi Usuk Kartu Pascagéan Parantos Répédah

Uludag Kompetisi Usuk Kartu Pascagéan Parantos Répédah
Uludag Kompetisi Usuk Kartu Pascagéan Parantos Répédah

Tien Juara dina Kompetisi Wanita Carton diayakeun dina lingkup Musim Usum Uludağ, diayakeun pikeun kaopat taun ieu ku Bursa Metropolitan Munisipal, diganjar ku emas. Penghargaan tempat kahiji, kadua sareng katilu dina 2 kelompok anu béda ditepikeun ku Ahmet Bayhan, Kepala Dinas Pencét dan Hubungan Umum Métopolitan Munisipalitas.


Kompetisi éta, dimana pamilon dinten kadua dina festival Musim Usum Uludağ nunjukkeun minat anu hébat sareng 36 urang saingan, diayakeun di Zona Pangembangan 2 Kurbağakaya Teleferik Station Square. Upacara panghargaan tina kagiatan, anu dirobih, diayakeun di daérah anu sami. Acara anu diayakeun dina koordinasi sareng Metropolitan Munisipalitas sareng Bursa Union Promosi Union, direncanakeun dina kategori "Desain Terbaik" sareng "Best Time". Dina kategori 'Best Design', Enes Balta sumping munggaran kalayan 85 poin, Hüma Yılmaz kalayan 80 titik sareng Muratcan Turan kalayan 75 poin. Dina kategori 'Waktu Terbaik', Hüma Yılmaz mimitina sumping sareng 64 méter, Ömer Eymen kadua sareng 55 meter, sareng Abdullah Coşar katilu kalayan 50 méter. Dina sayembara, anu pangheulana dileler sakumaha lengkep, anu kadua dibere salaku satengah, sareng anu katilu dileler salaku saparapat emas.

Dina pernyataan na dina upacara pangajén, Ahmet Bayhan, Kepala Métopolitan Munisipal Press and Public Relations Department, ngingetkeun yén aranjeunna parantos ngayakeun kompetisi karton sled 2 taun sareng nyatakeun yén aranjeunna nyobian salajengna ngembangkeun kagiatan dina taun-taun bakal datang. Nyarios yén organisasi anu sami diayakeun di Rusia sareng nagara Skandinavia sareng Bursa sareng desain anu béda sareng luar biasa muncul dina pertandingan, Bayhan hatur nuhun anu nyumbang kana acara éta.

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar