Menteri Varank: Urang aya di Masa depan Séktor otomotif

urang di masa depan industri otomotif menteri
urang di masa depan industri otomotif menteri

Industri jeung Mentri Téhnologi Mustafa Varank, angka on tumuwuhna organisasi internasional nyatakeun yén Turki urang 2019 dirévisi luhur sababaraha kali daging, "Jigana ieu bakal neruskeun di 2020 révisi. Taun ieu, kalawan Investasi pikeun tumuwuh di Turki bakal cageur. "ceuk Anjeunna.


Bank Dunya, anu Industrialists Turki sarta Asosiasi Usaha Rahayat (TUSIAD), International Investor Association (YASED) jeung Turki Majelis eksportir diayakeun di Istanbul migawé bareng kalayan "Trade jeung Global Niley Chain Konférénsi" dimimitian. Ngomong dina muka acara, Varank nyatet yén faktor pangpentingna anu ngawangun ékonomi global dina 30 taun ka pengker nyaéta ranté nilai global, sareng nyatakeun yén jaringan produksi dibentuk ku perdagangan internasional sareng Investasi parantos dilakukeun ka nagara, perusahaan sareng karyawan langkung dihubungkeun.

JABATAN PERHATOSAN GLOBAL

Nunjukkeun yén gawé internasional diperyogikeun langkung seueur ti kantos, Menteri Varank nyarios, "Dina artos ieu, Laporan Pembangunan Global, dimana Bank Dunia nguji ranté nilai sacara rinci sareng nyertakeun saran kawijakan, mangrupikeun rujukan anu kuat pikeun urang."

2023 STRATEGI KAJINAN DAN TEKNOLOGI

Varank, 2023 Industri jeung Téhnologi nyatakeun strategi produksi nilai-ditambahkeun, sarta maranéhna nangtukeun yén bakal ngaktipkeun kawijakan sangkan breakthroughs dina téhnologi kritis Turki ngaleupaskeun hiji liga luhur, ceuk maranéhna hayang nempatkeun hiji di dunya tina economies paling canggih. "Saban léngkah anu kami laksanakeun sareng bakal nyandak nagara urang ka daérah anu gaduh nilai tambah luhur dina ranté nilai global," saur Varank.

Contona nagara Turki

Varank nyatakeun dina laporan relevan Bank Dunia yen sababaraha usulan kebijakan dibawa ka nagara-nagara pikeun ngahijikeun ranté niléy langkung canggih, sareng yén kementerian kasebut parantos ngusahakeun ampir sadayana tina usulan ieu salami 1,5 taun. Varank pikeun Turki, bakal jadi conto pikeun loba nagara di hormat ieu kanyataan yen kualifikasi nyatakeun.

TUJUAN BISNIS

Nganyatakeun yén aranjeunna parantos ngahontal tempat ka-2 di World Bank Ease of Doing Business Index kalayan 27 kabisat dina 33 taun ka tukang berkat pembaharuan struktural anu aranjeunna laksanakeun, saur Varank, "Kami damel ka pagelaran anu sami taun ayeuna. Urang bakal ngadamel seueur pangaturan anu bakal ngajantenkeun lingkungan bisnis langkung ramah, ngagampangkeun perdagangan sareng ajak investasi. "

PROJEK PILOT DENGAN BANK DUNIA

Perhatosan yén aranjeunna bakal ngadamel proyek pilot sareng Bank Dunia dina industri otomotif, Menteri Varank saurna: "Proyék ieu bakal maénkeun peran anu unggul dina kabijakan pangembangan supplier lokal urang. Kalayan proyék éta, urang bakal ngahiji perusahaan multinasional anu operasi di nagara urang di séktor sareng pembekal lokal, sareng museurkeun ningkatkeun kamampuan dina bidang sapertos efisiensi, manajemén kaahlian, prosés produksi sareng kualitas. Kamentrian urang ogé ngusahakeun ngamekarkeun aplikasi skala anu sami dina séktor anu béda kalayan nyandak metodologi sareng program ieu. "

PRODUKAN DENGAN TEKNOLOGI ADVANCED

Turki, Uni Éropa nyarios yén Varank supplier panggedena dina widang otomotif, produksi téhnologi canggih kalawan struktur luyu jeung standar dunya, cenah. Varank, "Turki urang Car proyek, urang nuju bringing kakuatan urang kana wewengkon anyar jeung seru. Kami tujuanna pikeun ngaleuwihan ngahasilkeun mobil di dieu, yeuh. "

Urang CIKITA CUKUP KITA

Varank, dijelaskeun robah téhnologis dina industri mobil, "Turki urang Otomobili'yl ieu gedong brand urang bersaing di pasar global, urang sebutkeun di masa depan industri kami ogé kudu aranjeunna. Proyek ieu ogé bakal mingpin industri supplier otomotif pikeun ngapdet sorangan ngalawan téknologi anyar. ”

TEMPAT KOMPETISI GLOBAL

Varank nyatakeun yén aranjeunna peryogi ideu, pengetahuan, sareng sudut pandang anu unik, sareng yén aranjeunna bakal teraskeun ngerjakeun kerjasama babarengan sareng sadaya pamangku kapentingan dina sektor umum sareng swasta, sareng aranjeunna bakal janten salah sahiji pamaén anu paling kuat dina kompetisi global sareng produk sareng téknologi anu aranjeunna dimekarkeun.

POSITIF TREND

Ngécéskeun yén indikasi kapercayaan ékonomi terus ningkat, Varank nyarios yén kebangkitan dina produksi industri parantos diperhatoskeun, sareng yén gaya positif bakal permanén sareng bakal difokuskeun produksi tambah nilai sareng padamelan padamelan.

PREDICTION GROWTH

Menteri Varank, 2019 di organisasi internasional kaasup Bank Dunya, ngomong yén ramalan pertumbuhan maranéhanana pikeun Turki revises luhur sababaraha kali, "Jigana ieu bakal neruskeun di 2020 sarta kuring yakin yén révisi ieu. Taun ieu, kalawan Investasi pikeun tumuwuh di Turki bakal cageur. "ceuk Anjeunna.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar